MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Mirza ny hovedtrener
(10.01.24) Rebaz Mirza blir ny hovedtrener for juniorlaget. Chris Dodds blir med videre, men stepper noe ned grunnet en travlere hverdag på hjemmebane med en ung familie.
I fjor spilte man G17, nå går man opp på G19-nivå og man vil favne over kull fra 2005 til 2008.

Rebaz Mirza har en flott spillerkarriere bak seg.
33-åringen startet i Hana og var et stort talent i Sandnes Ulf hvor han fikk kamper i 2. divisjon. Siden spilte han for FK Tønsberg, Sola, SIF og Lura på et høyt nivå.
Etter en lang pause fra fotballen trente han litt med B-laget forrige sesong og viste en flott iver rundt å bidra for klubben.
Rebaz har også ambisjoner som trener og håper å få tatt UEFA B-lisensen i nær fremtid.

Dodds er sikker på at juniorlaget har funnet den rette personen. "Han vil kunne ta guttene lengre enn jeg kan. Nå jobbes det også med å forsterke laget. Vi har noen forestående signeringer og håper på å ha en tropp på over 20 spillere."

Juniorlaget har med seg 10-11 dedikerte spillere fra forrige sesong. Flere nye trener med laget og man håper å få signert opp mot åtte nye spillere innen kort tid.

Håpet nå er at flere av spillerne vil kunne hospitere både for A- og B-laget. Det valgte man å ikke gjøre forrige sesong da man var såpass få spillere at man ønsket å beskytte laget. Det er nok en fem-seks spillere som har ambisjoner om å få matchet seg også på seniornivå den kommende sesongen.


BLIR MED I KULISSENE: Chris Dodds har trent dagens juniorer i noen år og vil fortsette å bidra så mye han kan, men Rebaz Mirza vil være hovedtrener.