MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vinterens viktigste signeringer
(11.01.18) A-laget har sydd i sammen et superteam for 2018.
Onsdag kveld ble støtteapparatet for trening og kamp spikret rundt et pizzabord på Hinna Bistro.

TILBAKE: Tollefsen, Ravndal og Baardsgaard ga seg etter 2015-sesongen, men gjør nå et gledelig comeback sammen med flere.

-Vil gjøre oss bedre
Trenerteamet med Stian Refvik, Eric Ordaz og Jarle Eike var storfornøyd med å sikre seg hjelp for 2018-sesongen.


VELLYKKET MØTE: F.v. Jarle Eike, Vegard Ravndal, Hans Baardsgaard, Stian Refvik, Eric Ordaz, Harald Øksnevad, Anders Jåtten og Christian Tollefsen.

"Årets første og desidert viktigste signering ble klar onsdag kveld! En god gjeng har igjen sagt seg villige til å bidra rundt Vaulen sitt A-lag - Christian Tollefsen, Hans "Haisen" Baardsgaard, Vegard Ravndal, Svein og Harald Øksnevad, Jostein Jensen og Anders Jåtten har alle sagt de vil hjelpe A-laget til nye høyder," forteller Refvik.

PIZZAGJENGEN: Når man må slukke lyset for det siste stykket.

"Trenerteamet er strålende fornøyd med signeringene, og er sikker på at dette er de brikkene som gjør Vaulen til en fryktet enhet i året som kommer. Fotball handler om detaljer, og med disse karene i teamet vil årets Vaulen-lag sprenge grenser. Målet til trenerteamet er og vil alltid være å bruke lokale folk, og med disse Vaulen-legendene på laget vil både trenerne og spillerne bli bedre. Dette ser vi frem til. Heia Vaulen!"

Dream team

STOR MANN: Vegard Ravndal debuterte på A-laget som spiller i 1990 og ble etter hvert med i teamet rundt A-laget.


STORT HJERTE FOR VAULEN: Christian Tollefsen ble med i teamet i 2008, nå vender han tilbake.

GODT SMIL: Moteløven "Haisen" ble med rundt A-laget første gang i 2006 og er et muntrasjonsråd av de sjeldne.


ØKSI FORTSETTER: Svein Øksnevad fortsetter videre som speaker. Øksi har hatt en fot i Vaulen stort sett hele livet med alt fra VVC, trener, styre, spiller, admin, speaker og pølseselger!


ØKSI X 2: Harald Øksnevad gjør også comeback rundt A-laget. De siste sesongene har han vært blant de mest ivrige tilskuerne, men hans historie rundt A-laget er lang. Han debuterte tilbake i 1972 og spilte sin siste seriekamp i år 2000 - et spenn på 28 år!
Med 320 kamper og 107 mål er han en av klubbens største gjennom tidene. Sammen med broren Svein var han også med på det eventyrlige opprykket til 3. divisjon i 2000.


BEST KLEDD: Anders Jåtten som er mannen til Anders Dale vender tilbake. Han har jo blant annet jobbet i kiosken på kampdager tidligere.


JOSSEN: Webmaster Jostein Jensen håper å kunne oppdatere nettsiden like ofte som før selv om en ny jobbsituasjon betyr at han ikke kan være med på alle kampene.