MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vant egen turnering
(09.12.07) Vaulens juniorlag vant sin egen eliteturnering på Vaulenbanen denne helgen. Søndag ble det 3-1 seier over Vidar, sterkt av guttene som kom tilbake etter å ha ligget 0-1 under!
Dette virker lovende for laget som neste sesong skal prøve seg i eliten.
Kjell Petter Gilje har sendt oss referat fra helgen.
Vaulen vant 3 – 1 over Vidar i ”finalen” i turneringen som ble spilt på Vaulenbanen i helgen.
Ålgård vant på straffespark mot Klepp i ”bronsefinalen” med 4 – 2 etter 1 – 1 ved ordinær tid.
Alle spillere fikk prøve seg da Vaulen arrangerte en liten turnering mellom Klepp, Ålgård, Vidar og Vaulen. Ingen stilte med toppede lag.
Hensikten med turneringen var å komme i gang med sesongen på en fin måte ved å spille treningskamper mot et par andre lag på sammen nivå.
Vidar havnet på 2. plass og Ålgård på 7. plass i eliteserien for junior i fjor, mens Klepp og Vaulen vant hver sin pulje og rykket opp i år. I helgen ble det fokus på å teste nye spiller (1991 årgang og andre).
Det ble 4 kamper under glimrende forhold på Vaulenbanen (vindstille og  + 6 grader). 
Alle trenerne var veldig fornøyd med opplegget, og bortsett fra en flott bane og vær, var det skikkelige dommere som gjorde denne helgen til en suksess.
Vi hadde 4 forskjellige dommere som klarte seg meget bra – det er kjekt med 3-4. divisjonsdommere når du spiller junior på høyt nivå.
En stor takk til Eirik Sunde som fikk med seg Dag Løvaas, Tore K. Nybø og Sven Ravn Carlsen. Hjertelig takk, gutter!
Selve finalen var en frisk og tøff batalje hvor tempoet var høyt (noen ganger for høyt) og vi fikk se mange gode talenter. 
Vidar ledet 1 – 0, men Vaulen imponerte med stor arbeidskapasitet og spesielt scoringen som ga 1 – 1 og forløpet til 1 – 2 var imponerende. 1 – 1 kom etter et perfekt innlegg fra Tobbis med venstre som Magga K. stanget inn løpende foran mål.
1 – 2 var etter gjenvinning og en fin kombinasjon mellom Jonas, Alli og Tari som løpende fikk ballen seg igjennom og scoret sikkert alene med keeper.
1 – 3 kom etter et frispark fra Jonas som bare satt et perfekt frispark fra venstre kant på 18 m til høyre, rett forbi muren og gållen. Herlig!
Dette ga oss en vitamininnsprøytning frem mot vintertreningene og vi fikk en del svar som vi kan hygge oss med i julen!
Gratulerer gutter! Hilsen Alex og Kjell Petter
Klaus Lie fyrer av.