MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Bo forlenger ikke
(09.06.16) Bo Andersen har i kveld informert spillerne om at han ikke vil forlenge kontrakten som hovedtrener for A-laget.
Den nåværende kontrakten varer ut året og han vil fortsette ut sesongen.
I vinter tok dansken UEFA A-lisens og han har nå ambisjoner om å prøve seg på et høyere nivå.
Så lenge en ny trenerjobb lar seg kombinere med Vaulen FFO vil han fortsette i den stillingen.

GIR SEG: Bo Andersen vil ikke forlenge.
Bo Andersen forklarer her hvorfor han vil gi seg som hovedtrener i Vaulen.

Jeg har i dag meddelt Vaulen at jeg ikke forlenger min kontrakt som utløper 31/12-2016. Grunnen til dette er at jeg ønsker nye utfordringer og ønsker å prøve meg på et høyere nivå neste år.


Jeg ønsker at Vaulen skal få tid å finne en ny trener og at de allerede nå kan starte å planlegge neste år.

Vaulen er en bra klubb med mange flotte mennesker. Takk til Frode Lima og styret i klubben. Takk til alle trenerne jeg har møtt og er blitt kjent med. Takk til Vegard, Haisen, Svein og 2 x Christian for vår tid sammen.

En spesiell takk til Jostein (webmaster). Jeg er heldig å ha møtt en mann som deg, en som brenner for at følge sitt lag og ikke minst hjemmesiden Vaulen.com. En fantastisk hjemmeside. Takk Jostein. Du er gull verd for klubben, spillerne setter stor pris på det du gjør.

TUSEN TAKK til spillerne på A-laget. Jeg tar med meg mange gode minner fra tiden sammen med dere. Dere har gjort mine dager som Vaulen-trener til en spesiell opplevelse på mange områder, men heldigvis mest positivt. Jeg kommer alltid å huske deres forklaringer og deres gode humør og innstilling.

Sist men ikke minst så skal vi forsetter som nå og vi skal vinne så mange kamper som mulig resten av sesongen.

Bo Andersen