MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Madla neste
(09.06.04) På torsdag klokken 19.00 møter a-laget Madla borte på ISS stadion.
Det nye kunstgressdekket på Madlabanen ble nylig klart, men denne kampen er oppsatt på banen til den internasjonale skolen.
Nyopprykkede Madla trenes av den gamle Vikingkjempen Ingve Henrik Bøe, ettersom Astor Iversen ga seg før denne sesongen. "Chips", som før har trent Havørn og til dels Tasta og Sunde, har de siste sesongene spilt for SIF. Hos Madla skal han bare være trener, men ved behov kan han bli kastet inn.
Laget sliter i bunnen av tabellen og man må belage seg på å overleve i divisjonen. "Den umiddelbare ambisjonen er å holde plassen i divisjonen første året. Jeg vet av erfaring at spranget fra fjerde til tredjedivisjon er stort," fortalte Bøe til Rogalands Avis etter han fikk jobben i vinter.
Det er ikke mange årene siden Madla lå i 5. divisjon og det unge laget med en snitt alder på 21 år har liten erfaring fra dette nivået. Dog har det unge laget en rekke spennende talenter som ex-Vikingen Tom Stian Sunde og den mangeårige toppscoreren Christer Rimestad. Bøe har bevisst ikke gått ut for å hente inn nye spillere i søkk og kav foran sesongen. "Jeg syntes ikke det var riktig å hente inn masse nye spillere. Denne gjengen har rykket opp to divisjoner på få år. Da fortjener de også å vise at de holder nivået i 3. divisjon."
Hos Vaulen er toppscorer Eirik Ekhodt på ferie i Thailand, mens Øystein Winsnes håper å få fri fra jobben. Eivind Staurland og Kim Henriksen er ute med skader.