MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

På tokt i England
(09.03.20) Vi har fått tilsendt et gammelt lagbilde til webmaster@vaulen.com.
Laget er Gutter 16 anno 1988, da dem deltok i The Ian Rush International Soccer Tournament.

Både G16 og G19 reiste over til England dette året, og begge kom tilbake med Fair Play-pokaler som står i klubbhuset den dag i dag.

Turen kom i stand etter utrolig mye dugnadsjobbing. Liverpool-stjerna Ian Rush skulle komme og åpne selve turneringen. Planen var at han skulle lande i helikopter, men han dukket aldri opp...

Den første uken bodde man på en labyrint av et hotell nede ved strandpromenaden, her var det en stor spillehall og man spilte bilspillet "Out Run", samt et veddeløpshestspill hvor man veddet på den hesten som kom først i mål!

Den andre uka levde man på et Universitet hvor man ikke fikk nok mat slik at man hele tiden måtte på McDonalds...

Reiseledere for lagene var Arild Andreassen, Jan Owe Jakobsen, Sven Ravn Carlsen og Svein Øksnevad med respektive følger. Her huskes det ennå da Sven ropte "Judge" til dommeren.

Dette var ennå før kredittkort var vanlig og man hadde med reisesjekker som man måtte i bank for å veksle inn.

På turen plukket man opp en del lokale ord og uttrykk som "sug lappa". Man skulle også havne på et slags jordbruksmarked med hesteutstilling.

Det ble også arrangert en kamp mot et lokalt lag, her måtte spillerne skifte i en pub, mens banen nesten var verre enn løkka ved høyblokka på Mariero.

Blant høydepunktene var også en utflukt til fornøyelsespark og Alton Towers. Laget fikk også omvisning på Villa Park som skrøy fælt at de var klubben som var først i en rekke ting, blant annet å ha snøring i halsen.

Da bussen man dro med var på Heathrow så man også David Bowie. Det var vel Anders Minge eller Bauni som ropte gjennom takluken: "Hey, David I like your music." Hvor på David ettersigende snudde seg.

En fantastisk tur som skapte mange gode minner.


Klikk på bildet for større format. Bak fra venstre: Jone Garnes, Einar Magne Helland, Idar Helle, Trond Eirik Fosse, Kjøstel Sandvik, Erik Gysland, Tord "Tøbbi" Løberg, Helge Halvar Helgø, Vegard Ravndal, Svein Øksnevad. Foran fra venstre: Tore Håland, Arne Tårup, Hjalmar Hundhammer, Boge Parker.