MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Signeringsboom
(09.02.11) Tre nye spillere ble klare for Vaulen i kveld - Tore Søraas, Knut Foldøy og Halil Husic. Litt spesielt er det at hele trioen kommer fra Suldal.
Alle har trent med Vaulen i hele vinter, men nå har de altså signert.
KLAR FOR VAULEN: Tore Søraas, Knut Foldøy og Halil Husic.
Suldal spilte forrige sesong i 5. divisjon mot lag fra Nord-Jæren, spesielt her var at Suldal brukte to tropper for hjemme- og bortekamper. Når man spilte borte brukte man spillere som stort sett var bosatt i Stavanger. Da Suldal i år kom i nordpuljen har derfor de fleste fra Stavangerbataljonen valgt å gi seg. Her kommer Vaulen inn i bildet og man har nå signert tre spillere av høyt kaliber.
Suldalsinvasjon
  • Tore Bendiksen Søraas (28.10.1987) kjenner man jo til fra tidligere, han var i Vaulen fra 2007 til 2008 og har 44 kamper og 4 mål for Vaulen fra før. Stopperen er 23 år og er opprinnelig fra Suldal, men spilte på juniornivå for FK Haugesund. Tore har forøvrig spilt sentral midtbane i Suldal de siste sesongene.
  • Knut Foldøy (16.03.87) fra Sand er en anvendelig spiller som opprinnelig er spiss. Han var et stort talent og var i troppen til Vard sesongen etter at de var i Adeccoligaen i 2005. De senere år har han spilt for en rekke Haugesunds-klubber blant dem Djerv 1919.
  • Halil Husic (08.03.88) fra Sand ble for noen år siden regnet som et talent av de sjeldne. Han er en spennende vingtype med masse potensiale. 22-åringen vil nok trenge litt tid før han blir vant med treningsmengdene i Vaulen da han er på vei tilbake etter å ha røket korsbåndet.
Troppen utkrystaliserer seg
Dermed begynner troppen for 2011 å bli klar. Fra før har man jo hentet Gaute Schei fra Jarl. Det vil kanskje komme et par navn til før seriestart. Man trenger iallefall en keeper, mens Alexander Landsnes funderer på å gjøre comeback.
Marius Fossmark var den eneste som skiftet klubb etter nedrykket da han gikk til Hinna. Flere øvrige spillere har fått flere tilbud, men har gledelig valgt å bli.
Av spillere som gir seg så teller Fredrik Berntsen, Erik Hildén og Anders Dale på de velkjente knappene. Det virker heller ikke som om det blir noe av overgangen til Saeffuddeen Rashid Idris. Han var med å trente i fjor høst, men ble ikke ble spilleklar.
Keeperne Elton Rossebø og Kristoffer Dionato Johannessen har man heller ikke sett noe av i år, slik at man kun står med Ørjan Olsen på keeperplassen.