MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Gutta i Ølen
(09.01.05) Vaulen stilte lag i helgens Ølen Cup, som arrangeres av GrannKam. Laget som spilte under navnet Beach-Boys (selvfølgelig med oransje drakter) bestod av Eivind, Eddi, Ronny, Sverre og Cissa. Samt tre Sauda-gutter, Morten Vik, en keeper morten og en Ivan Lauritsen som spiller på Haugeunds a-lag.
NYTT PAR? To stjerner måtte sove i dobbelseng
Vi havnet i dødens gruppe med vinnerne fra i fjor, samt finalelagene fra året før. Men vi gjorde ikke skam på navnet og "toppa heile driden".
I kvartfinalen slet vi med å score og det ble ekstra omganger. Der satte Morten Vik inn seiersmålet, i en kamp vi kontrollerte fullstendig.
I semifinalen møtte vi en av gruppemotstanderne (vi tapte faktisk gruppekampen 2-1 mot dem). Men denne gangen ble det revansj, vi lekte oss til en 4-2 seier.
I finalen kom vi bakpå etter bare 30 sekunder, de fikk et heldig mål og ridde på ledelsen. Vi dominerte og brant blant annet et straffe. Utrolig kjipt å komme på andre plass som det beste laget i turneringen.
Men nedturen va så vidt i gang. Gudrun sko bli vår bane. På grunn av orkanen Gudrun ble vi sittende fast i Suldal og måtte campe hos foreldrene til Sverre.
Vi var litt skuffet med en gang, men det var før mor til Sverre kom med hjemmelaget pizza og øl. Så det ble feiring på den eneste puben de har i Sand. Noen i joggebukse og alle med parfymen til Sverre på oss.
KOSETUR: Det ble en minnerik kveld og det eneste lagbilde vi fikk tatt var i bingen etter byturen. Bildet viser Eddi, Eivind og Ronny.
Ronny var sjef for laget og dro i gang en del historier ala Christoph, til resten av gjengens store fornøyelse.
Fin tur alt i alt, neste år henter vi den store "bøttå" hjem!
Cissa