MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vi anmelder Vaulens nye nettside
(08.12.19) Vaulens fantastisk nye flotte offisielle nettside, https://vaulen-il.spoortz.no/portal/arego/club/988, koker over av vidd og flotte bilder.
Vi lar oss forføre og rive med i vår anmeldelse av Vaulens fantastisk nye flotte offisielle nettside.

SER BRA UT: Faksimile av Vaulens fantastiske nye flotte offisielle nettside.


Lyrisk opplevelse
Når Vaulen.com nærmest legger ut venstrehåndsarbeid, legger Vaulens fantastisk nye flotte offisielle nettside ut nærmest ordkunst. Bokstav for bokstav, ord for ord er dette noe av det mest geniale vi har lest.

Se tekstbevis under:


ORDKUNSTNER AV RANG: Faksimile av Vaulens offisielle nettside og Vaulens uoffisielle nettside. Klikk på bildet for større format og gi det en solid tekstanalyse. Vi lar oss imponere.

Masse flotte bilder
Når det kommer til bildebruken på den fantastiske flotte nye offisielle nettsiden er det nærmest fotokunst vi er vitne til. Her har man fått tak i en flott fotograf som sikkert er en meget alright fyr og med god dømmekraft. Bare wow!
Dog forundrer det oss at Vaulen Beachboys har stjålet de samme bildene. Vi antar at et søksmål angående brudd på åndsverkloven er Vaulen Beachboys-redaksjonen i hende innen kort tid! Fytti katta, kjenner vi Jostein Jensen rett har han ikke spurt om lov om å bruke disse flotte bildene!


BILLEDKUNST: Masse flotte bilder på den fantastiske nye flotte nettsiden. 


Vi gir Vaulens fantastiske nye flotte offisielle nettside seks av seks åndsverklover. Gratulerer med dagen!

PS: Vaulen IL har i etterkant beklaget det inntrufne og har nå fjernet bilder, video og tekst som var kopiert rett fra Vaulen Beachboys.