Dramatisk mot studentlaget
(08.12.13) Vaulen tok lørdag formiddag i mot studentene fra UiS. Dramatikk før kampstart da dommerne trodde kampen var avlyst. Rykte sier at Mark Øvrebø var sur på Vaulen laget siden spillerne alltid kommer sent til kampene, og sa til dommer to at kampen var avlyst. Litt forsinket ble omsider kampen satt i gang.
Dette var den første av mange merkelige situasjoner denne dagen.

Lagene var jevne i starten av kampen da forsvarsspillet til de oransje ikke var av topp klasse. Men utover i omgangen tok Vaulen mer over og fikk en 3 mål ledelse til pause, 18-15.

I pausen ble studentene forsterket av en spiller som tydeligvis hadde spilt i Follo på østlandet. Denne spilleren dominerte stort og hamret inn 4-5 mål før Vaulen tok frimerke på han.

Angrepsspillet gikk litt i stampe og Stil-Uis ledet plutselig med 3 mål. Men etter mål av Vaulens toppscorer Pål Særvoll og Atle Sivertsen så ble forspranget utjevnet.

Da startet dramatikken. Stillingen var 34-34 noen min før slutt da undertegnende scoret. Målet ble ikke registert på tavla og da studentene laget mål i neste angrep så "ledet" de med ett mål.

Flere Vaulen spillere prøvde å få dommerne til å sjekke tallene uten resultat. Når kampen var slutt så stod det 37-37 på tavla. Nevnte dommer Øvrebø sier han hadde 37 mål til hvert lag på dommerkortet, og da keeper Refvik ville se på kortet så var kommentaren at "ingen får se på kortet".

Det skal sies at Vaulenguttene må bli bedre på klagingen på dommerne, men når den ene dommeren (skal ikke nevne navn) står å ler når motstanderen lager mål så sier det sitt.

Det skal også sies at Vaulen egen revisor Thomas Lund satt i sekriteriatet så vi kan ikke klage så mye at det kun ble 1 poeng i stedet for 2. Det ble også bare skrevet ned 35 mål på Vaulen i kamprapporten (som en frivillig Uis dame holdt kontroll på). Oppgaven ble for stor for Lund, og vi håper vel alle at Vaulens faste sekriteriat mann Atle Kvie er tilbake i neste hjemmekamp.

Neste kamp og siste dette året er borte mot Sola på onsdag kl. 21.