MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

-Mildvær til helgen
(08.12.10) Så var snøen her, men heldigvis kommer den ikke til å ligge lenge..? I følge meterologene blir det mildvær med regn allerede til helgen.
Lørdag blir det fem grader spår yr.no.
Kommunen sier nei
Vi får håpe vi slipper det samme som i fjor da snøen lå i tre måneder, kommunen har nemlig ingen planer om å måke noen baner.
Ikke en eneste krone er satt av i budsjettet til rydding av snø på byens kunstgressbaner. "Det blir ingen rydding av kunstgrasbanene, og ingen lag kan heller rydde banene manuelt. Når snøen kommer må lagene klare seg uten kunstgras," var den klare meldingen fra idrettssjef Arne Tennfjord til Stavanger Aftenblad tidligere i vinter.
ANARKIMÅKENE: Dette blir nå ulovlig. På bildet ser vi dugnadsgjengen fra i fjor som gjorde en prima innsats for bydelens unge håpefulle.
Ulovlige måker
Tidligere har kommunen tillatt at man rydder banen med plastskraper, men nå er heller ikke det lov.
"Vi har vært i kontakt med kunstgrasleverandører som understreker at manuell ryding i verste fall ødelegger banene. Kun maskinell rydding er mulig."
Vaulen har jo betalt sin bane av egne midler og ga en lang marsj i kommunens råd i fjor da de på egenhånd leide inn en snøfreser fra jærfirmaet Bjørnsen og Braut.
VAULEN FRESTE: Sist vinter var knallhard og kommunen maktet ikke å få vekk snøen. Tilslutt leide Vaulen inn en snøfreser for egne midler, men da hadde Vaulen Vårcup allerede blitt avlyst.
Trener inne
Skulle vinteren bli like hard denne gang, kan det bli mye trening av magemuskler før sommerens badesesong på Vaulen for A-laget.
Beachboys har allikevel gardert seg og har leid boblehallen til Havørn hver lørdag fra januar til mars mellom 12.00 og 13.30.
DU GRØNNE GLITRENDE: A-laget koste seg inne i Havørnhallen.