MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Husk banketten!
(09.10.07) Vi minner om banketten etter Vaulen - Vardeneset på lørdag. "Vi kommer til å ha fest sammen med våre venner i VBK fra klokken 17.00 i klubbhuset," forteller arrangør-Eia.
OPPLEGG PÅ GANG? Edwin "Campo" Hereid.
Hvem vinner banketten?
Det blir program hele kvelden. "Edwin og Kizza jobber blant annet med et opplegg. VBK kjører quiz. Vi kommer til å bruke litt av pengene fra Den gode Vaulensak."
Hjemme hos Kjetil Vestbø
For at man skal føle seg beredt for den store festen er det naturlig å bli litt bedre kjent med hvem man skal konversere med på lørdag.
Vi har derfor vært hjemme hos Vardenesets assistent trener Kjetil Vestbø på en helt vanlig dag.
Det første vi møter når vi kommer frem er husbandet Popface som står klar i hagen. Gutta har i 15 år opptredd gratis til ære for Mølby som jo i sin tid var en markant skikkelse i lokalfotballen.
TROMMECHRIS: Trommis Chris gjør klar trommene, men måtte like etter bildet ble tatt gå. "Jeg stikker etter stikker," sa han.
STRENG, MEN BLID: En blid FJ strenger gitaren. "Det er en helt okay jobb vi har, Kjetil betaler oss jo i naturalia," forteller FJ.
POPFACE: Husbandet til Kjetil går under navnet Popface. Her venter de på at Kjetil skal vanne blomstene, da må det alltid være helt stille.
UDE PÅ HEKKAN? Frode Hansen, Kjetil Vestbø, Olav Rudi og Øystein Winsnes studerer den vakre hekken. "Eg har planta an heilt sjøl," skryter Vestbø.
ET KUNSTNERHJEM: I et ledd av Stavanger 2008 har Vestbø montert mennesker rundt om i hagen som alle står på samme nivå, ser den samme veien og drikker fra like beger.
SINNA MANN: En sint nabo har kommet til og grabbet mikrofonen for å få slutt på bråket.
Inn i varmen
Da musikken tok slutt var det på tide å bevege seg inn i hjemmet til den legendariske.
Vardeneset ledet av Vestbø skal kjøre quiz på festen. "Stemmer det, temaene skal være geografi og musikk. Det er nemlig mine spesialfelt," klarerer Vestbø. På vår vei kom vi også over en ergometersykkel. "En slik kropp som jeg har får du ikke gratis, du må jobbe for den," forklarer Vestbø.
Kjetil kan snakke i timevis om CDene sine. Alle er av Popface. "Hai schnuppa, visste du at tidlig Popface er den beste? Altså før dem ble kjente." "Det er ikke bare magen som må ha mat, hjernen trenger konstant føde," forteller den vise. Blant bøkene på biblioteket til unge Vestbø fant vi 21 bind om Menneskenes liv og historie!
Vaulen Beachboys takker Kjetil Vestbø for besøket og kommer gjerne igjen.