MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Presentasjon av smågutt 91
(09.07.04) Unni Kartevold har sendt oss en sak om det lovende 1991-laget.
Smågutt 91 er et lag som har utspring fra Vaulen 1, 2 og 3. Ved overgang til 11-manns lag ble det besluttet å danne kun ett lag. Det er 19 spillere med på laget, noe som kan være litt i overkant, men det går greit.
Laget meldte seg på i 2. divisjon på vårparten, og det har gått meget bra. Vaulen 1991 topper overlegent tabellen, med kun ett tap i serien.
BEACHBOY: 1991-årgangen har mange talenter, her representert med Morten Breivik. Morten har stort overblikk og kan gjøre de utroligste ting med ballen.
Ellers var Vaulen guttene på en meget velykket Danmarkstur i Pinsen der man deltok på Pondus cup i Hirtshals.
Det er alltid bra oppmøte på treninger og god innsatsvilje blant spillerne.
Vi har et godt trenerteam og støtteapparat. Trenere er John Ivar Marthinsen og Kjell Endresen. Oppmenn er Svein Bygdevoll og Jan Grønningen.
En stor takk rettes også til mange entusiastiske foreldre som støtter bra opp.
Det skal bli spennende å følge dette laget videre...
SMÅGUTT 13: Oppmenn Svein Bygdevoll og Jan Grønnevig omkranser spillerne. Trenerne Kjell Endresen og John Ivar Marthinsen var ikke med på bildet.
Spillerne er Torjus Kartevold, Carl Laursen, Matias Tyvold, Ørjan Grønnevig, Trym Eidsheim Fuglestad, Torvald Kleppa, Eirik Bygdevoll, Simon Sommerfelt, Espen Hageland, Tore Emil Landsnes, David Torgersen, Simen Bjerkelund, Morten Breivik, Ronny Flagglien, Eivind Lillestø og Krister Martinsen.
OPPMANNEN: Jan Grønnevig
CORNER ER MÅL: Bilde tatt fra 4-2 seieren over Forus & Gausel i våres.