MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Kim til Brodd
(08.06.05) Kim Forgaard Henriksen meldte onsdag overgang til Brodd IL. Det er en permanent overgang, men Kimster legger ikke skjul på at han ønsker seg tilbake til Vaulen når han kommer opp på godt gammelt nivå. 
"Jeg har signert overgang med Brodd IL og skal spille der i allefall frem til starten på høstsesongen," forteller Kim til Beachboys.
Overgangen skjer i samråd med trener Bent Lie. Bent mente at det var viktigere å ta hensyn til spillerens behov selv om det er styrke å ha bredde i stallen.
"Etter meniskskaden med påfølgende som satt meg ut i hele fjoråret og frem til mars i år har det blitt mange egentreninger på sykkel og med vekter og jeg synest nå det er riktig å gå ned et nivå for å få spilletid."
"Jeg har avtalt med Bent at jeg kan få trene med Vaulen når det passer. Fremfor alt vil jeg understreke at jeg trivest utmerket i Vaulen og håper at jeg returnerer til Vaulen fullt restituert etter skaden, senest til neste sesong. Jeg har tidligere hatt Erik Tangen som trener i Tasta og det blir spennende å komme til ny klubb med flotte fasiliteter på det nye kunstgraset på Midjord."
VEGGPRYD: Dette bildet henger nok på mange ungpikerom på Vaulen.