MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Sander trapper ned
(08.03.19) Sander Oaland har også bestemt seg for å gi seg på A-laget. 28-åringen ønsker å avslutte karrieren i 5. divisjon sammen med barndomskompiser i SIF.
Midtbanespilleren fikk totalt notert 30 kamper for Vaulen over to perioder de seks siste åra. Skadeproblemer og jobbsituasjonen har nok redusert antall kamper han fikk.

OH-AH-OALAND: Sander Oaland avslutter karrieren i 5. divisjon med SIF.
Sanders enorme fysikk vil bli savnet på et ungt vaulenlag som trenger all den fysikken de kan få i en tøff liga med voksenfotball. Trenerstaben ytret derfor et ønske om at 28-åringen skulle bli værende i klubben, men etter betenkningstid ga Sander sin endelige avgjørelse denne uka.
STILSTUDIE: Sander Oaland hadde kanskje klubbens hardeste skudd?

Fortid i 2. divisjon
Sander var i sin tid ansett som et stortalent med kretslagskamper. Han startet i SIF og var senere i Vidar. Sitt gjennombrudd på seniornivå fikk han for SIF, hvor han blant annet var med å spilte i 2. divisjon.
Hans første kontakt med Vaulen kom tilbake i 2014. Grunnet jobbsituasjonen har satsingen vært litt vanskelig de siste årene.


Vatland til Vidar
Samtidig har Daniel Vatland meldt overgang til Vidar. Vatland ga seg med toppfotballen etter forrige sesong og vil nok spille syverfotball på hobbynivå for barndomsklubben.