MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Mye nytt hos Vaulen
(08.02.20) Det var mye nytt hos Vaulen mot Hana. I fredagens kamp ble vi kjent med flere nye bekjentskap. Samir Habibi (Ålgård) og Thomas Monsen Haugland (Tjensvoll) kommer utenfra, mens tre unge spillere fra egne rekker også fikk sjansen.
Samtidig er det nå klart at Jakob Kalvatn nå forlater klubben.

Spillere inn

Samir Habibi (20) fra Ålgård, her i aksjon mot Vaulen i fjor. En innovervendt høyrekant med slepen venstrefot. Imponerte oss mot Hana og er en artig uortodoks spiller. Vi har lagt merke til Habibi-brødrene på Ålgård tidligere, hans bror Amir signerte forrige sesong for Lillehammer.


Thomas Monsen Haugland (26) ny fra Tjensvoll. Midtbanespiller som ble brukt som venstrekant i sitt comeback. Var i Vaulen fra 2014 til starten av 2017 da han gikk til FC Show. Sist sesong registrert i Tjensvoll, men har ikke spilt så mye fotball siden han forlot Vaulen. Stort potensiale og var i sin tid på lærlingkontrakt med Sandnes Ulfs A-lag. Høstsesongen 2016 var han spesielt god for Vaulen da målene bare rant inn. Har et bra skudd på seg.


Henning Rimereit (17) fra juniorlaget. Lokal spiller som har gått gradene i klubben. Midtbanespiller med gode basisferdigheter og lange klyv. Liker å føre forbi ledd og slå.


Vegard Føyen (16) fra juniorlaget. Debuterte for A-laget i Pol-turneringen i høst og scoret ti minutter ute i debuten! Høyreist stopper med enorm spenst.


Brage Nikolai Brattbakk (17) oppoffrende høyreback. Egenprodusert. Fikk sin A-lagsdebut i kampen mot Hana. Spilte sist sesong på G16 i eliteklassen.

Samtidig er det klart at Morten Bjelland har signert for Vaulen. Morten er en kompis av A-lagets Even Sandøy Nærum og de har blant annet studert sammen på NTNU. Googlemaskinen gir oss ikke mange treff på denne spilleren og han var ikke involvert mot Hana heller.

Spiller ut

Jakob Kalvatn (17) gjenforenes med gamle lagkamerater i Viking G19-3 etter et halvår i Vaulen. Kantspilleren syntes det ble for mye trening i Vaulen og trapper dermed ned. Totalt ble det 12 kamper og ett mål for de oransje.


Vinterens overganger
INN
Aleksander Idland (Sola)
Eirik Aaberge (Vidar)
Jonas Syvertsen (Marnadal)
Samir Habibi (Ålgård)
Thomas Monsen (Tjensvoll)
Morten Bjelland

UT
Morten Nygaard (Hinna)
Andreas Eiane (Hinna)
Trym Landråk Gjerstad (Ålgård)
Ivar Evensen (Hinna)
Matthias Røed Randeberg (Ulf)
Jakob Kalvatn (Viking G19-3)