Young Beachboys vant med 10 mann
(08.02.07) På en brukbar bane på Sandnes møtte i går G15 Sandnes Ulf til kamp i vinterserien. Det er en del sykdom i troppen og det endte faktisk opp med at vi kun ble 10 spillere. I tillegg stilte vi uten de ordinære keeperne og måtte sette en utespiller (Oskar) i mål. Han gjorde sine saker meget bra, sto en prikkfri kamp og kunne ikke lastes for noen av målene.
SUPERYANN: Yanni med to mål mot Sandnes.
På tross av bare 10 spillere satte vi frisk i gang og tok ledelsen etter ca. 20 minutter ved Yann Erik. Sandnes Ulf utlignet i slutten av omgangen og tok ledelsen tidlig i andre omgang. Guttene ga ikke opp og midt i omgangen utlignet vi til 2-2, igjen ved Yann Erik. Deretter kom 2 kjappe jobbe mål av Espen.
Sandnes Ulf fikk et trøstemål mot slutten men vi trygget inn en 4-3 seier etter heroisk innsats. Det er nok mange trøtte bein i dag.
Resultater og tabell fra vinterserien finner du her!