MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

På tokt i Danmark
(07.06.06) Young Beach Boys har vært på tokt i Danmark.
I pinsen var SG14 i Hirtshals for å delta i "Den Danske Bank Cup". Det endte like godt med finaleseier 3-2 over Lyngdal. Turneringen ble gjennomført med 6 seire og 32 - 4 i målscore.
Dette er guttenes 3 strake turneringsseier. Hinna Høstturnering ble vunnet i høst, deretter Vaulen Vårcup og nå altså Den Danske Bank Cup. I serien er guttene fremdeles ubeseiret. Fyldig reportasje med bilder følger senere.
En av de mange støttespilleren til Young Beach Boys er Yann-Erik. Han er nå tatt ut til å representere Vaulen og Rogaland ved "Statoils Fotballakademi" i Kristiansund siste uke i juni. Dette er et landslagsinitiativ hvor kun 25 gutter fra hele landet får muligheten til å bli med. På forbudets hjemmeside er dette beskrevet på følgende måte:
"For fjerde gang arrangeres Statoils Fotballakademi i Kristiansund, og hovedlæremesteren til 25 gutter og 25 jenter er ingen ringere enn Ole Gunnar Solskjær. Foruten om Manchester United-spilleren, stiller spillerutviklere i kretsene, samt gjestetrenere som Åge Hareide og Bjarne Berntsen. 
- Statoils Fotballakademi er et flott tilitak som gir oss en totaloversikt over kullet, og det er veldig nyttig i det videre arbeidet, sier fagansvarlig Terje Liknes for spillerutvikling i NFF til fotball.no.
Guttene er født i 1992, mens de fleste jentene er født i 1991 (noen i 1992). 
- Det må være veldig motiverende og inspirerende for spillerne å bli trent av sånne kjente profiler, og vi håper det stimulerer til videre treningsinnsats, sier Liknes som mener norske spillere stadig utvikler seg teknisk, samtidig som de fortsatt har mye å gå på i forhold til relasjonelle ferdigheter."
Vi ønsker Yann-Erik lykke til. 
Jan Owe