Flaut! Må hoder rulle?
(07.06.06) Storhaug - Vaulen B 6-0
Manageren og Johnny var tilbake fra sofaen, til ingen nytte. Dette var kampen da alt gikk galt. Aldri før har så mange Vaulenspillere vært så dårlige samtidig.
En noe rotete lagoppstilling må ta skylden for den dårlige innledningen, og 0-2 i fleisen var for mye til at laget klarte å reise seg igjen.
Omrokkeringene var til ingen nytte og kampen ble bare mer og mer tragisk sett med Vaulen øyne.
Storhaug rullet opp flere 100% sjanser, men klarte bare å sette 3 før pause. Den største sjansen misset de faktisk på. Flott klikk-klakk spill sendte Herman og Kjetil ut i pølsebua, og bare en fantastisk keeper, Erik "Buster" Johnsen hindret Storhaug spissen i å skåre. Mulig Viking kan hente Buster som erstatter for Basso? For denne sjansen hadde neppe Vikings franske keeper avverget.
3-0 til pause kunne altså vært både 5 og 6. Storhaug fikk nemlig en meget tvilsom offside avgjørelse mot seg, uten at dette skulle ha noe å si på utfallet av kampen.
Noen bytter ble gjort til pause og inn kom B-lagets store stjerne Johnny. Alle var sikre på at Johnny ville snu kampen, men etter å ha vært ute av spill i lang tid, ble dette for mye selv for unge lovende Erga.
Noen frekke raid og forseringer førte til lite og ingenting, og Storhaug kunne ligge litt lavt og bare kontre inn mål etter mål.
Bare et par feberredninger fra Johnsen hindret tosiffret. Den ene sjansen var en heading fra drøye 3 meter, men "Buster" strakk seg så lang han var og fistet ballen over. Ballen hadde sust inn i vinkelen, men Vaulen-keeperen er i kjempeform om dagen.
Spørsmålet alle nå stiller seg er om hoder i ledelsen av B-laget må rulle. Mange krever nå managerens hode på et fat. Og ledelsen kjenner presset foran neste kamp. Kampen mot Hjelm må vinnes.
Etter kampen i går hadde de to trenerne krisemøte og det varsles om flere forandringer fram mot den viktige toppkampen mot Hjelm.
Så gjenstår det bare å se hva som bor i Vaulenguttene, klarer de å reise seg? Må trenerne sparkes? Er det midler tilgjengelig til spillerkjøp i ferien? Må Ronny flys hjem foran hver kamp?