Ny seier
(07.05.06) B-laget vant 3-2 borte mot Forsand fredag kveld, dermed troner man på toppen av 6. divisjon.
Målscorere for Vaulen var Eivind Ankerheim (2) og Johnny Erga.
ANKERHEIM: Eivind har åpnet målkontoen på B-laget og er bare ett mål bak toppscorer Erga.
Forsand - Vaulen 2-3
5p Eivind Ankerheim
4p Jonny Erga
3p Larsi
2p Eivind Staurland
1p Ronny Hauge og Ole B Bredesen
B-laget fortsetter i vinne på dårlige dager. Men dette var kanskje den dårligste dagen av alle.
Banen må ta en dal av skylden for at teknikerene på laget ikke fikk til fin-spillet.
På torsdags kveld var vi 8 stykk. En hektisk fredag, av den nye manager spiren Ruben gjorde at antallet ved kamp start var oppe i 17 ved kampstart.
Men mange bytter og mange dårlig trente spillere gjorde sitt til at de fleste fikk spille en del, forhåpentligvis va de fleste stort sett fornøyde. Til trener-teamets forsvar
var det veldig vanskelig å få kabalen til å gå opp.
Da vi kom i land etter båtturen tok Ruben med seg en bil og kjørte feil vei (hatt det håve). Så ved kampstart var vi kun 11 mann. Dermed ble startoppstillingen noe annerledes enn planlagt.
Buster-nilsen-ronny-åsland-wold-staurland-næsse-kyn-larsi-oli-tollefsen, dette var startoppstillingen.
Det mest overraskende her var kanskje superspissen Tolla. Trenerteamet kan ha funnet en uslepen diamant i denne superspissen. Med lite treningsgrunnlag og dårlig oppladning klarte han oppgaven bra så lenge eller kort som kondisjonen holdt. Kan bli en ny rooney dersom han fortsetter treningen?
Forsand tok ledelsen på en utagbar heading etter ca 20 minutt. Men vaulen tok seg sammen og unge Ankerheim terroriserte til tider Forsand forsvaret. Og etter 30 min drillet han seg forbi 3-4 mann før han satte ballen kaldt til side for keeper fra ca 20 meter. Vaulen fortsatte å ha ballen mye, men det humpete underlaget gjorde det vanskelig å komme til sjanser.
I pausen steg jubelen blant de fremmøtte på tribunen. Erga som kun hadde satt på sidelinjen å drukket styrkedrikk hele første omgang, tok av seg og gjorde seg klar for 2.omgang.
Å publikum trengte ikke vente lenge før den hurtige stjernen gav dem valuta for pengene. Lure løp og tekniske detaljer måtte til slutt føre til mål. Jonny drog seg fint forbi tre-fire Forsand spillere og satte ballen kaldt i lengste hjørnet for keeper.
Å hvilken feiring vi fikk se, styrkedrikken må nok ta litt av æren for feiringen, og i rene Lua Lua stil stupte Jonny kråke og sprella som en fisk i ren jubelrus.
Minutter før slutt var kampens store spiller frampå igjen og satte inn 3-1 til topplaget. Ankerheim drog seg innover på banen og fyrte av et kanon skudd som keeper bare klarte å slå opp i nettaket.
På overtid fikk Forsand et flaksemål. Et innlegg som gikk i bue over keeper og inn i mål.
Etter kampen var det lagfest for de som ville og ryktene forteller at Jonny var toppscorer også her:)