MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Wick Henriksen legger opp 
(07.03.19) Ole Wick Henriksen har valgt å gi seg på A-laget. 27-åringen har slitt med motivasjonen etter forrige sesong og har hatt fotballpause den siste måneden.

FANT IKKE TILBAKE GNISTEN: Nå blir det mer tid for ørretfiske for Ole Wick Henriksen.
Torsdag ga han beskjeden til medspillerne. "Da har jeg tatt beslutningen om å legge skoene på hyllen. Jeg vil bare takke for fantastiske år med en spesiell gjeng, på mange måter! Alltid følt meg velkommen i Vaulen fra første dag," sa Ole, som forøvrig la til at om han kommer tilbake til fotballen igjen så er det kun Vaulen som gjelder.

Startet i SIF
Ole Wick Henriksen var en klubbspiller og spilte kun for SIF og Vaulen i løpet av hele karrieren.
Han var registrert som spiller i SIF gjennom hele nitten år. Her var han et stortalent og han debuterte som 17-åring for SIFs A-lag i en treningskamp. Dette var i 2009 da SIF spilte i Adeccoligaen og Ole var et perifert medlem av troppen.
Flest kamper ble det derimot i 3. divisjon for hvittrøyne før det raknet helt på Siffen. I 2014 meldte han dermed overgang til Vaulen.
SLEGGÅ: Den beste skuddfoten i lokalfotballen?

Dødballkongen
Det var trener Bo Andersen som tok med seg Ole Wick Henriksen fra SIF. På Vaulenbanen skulle det bli fem sesonger med 47 mål på 140 kamper.

Kantspilleren var like god med begge bein og kunne spile på begge sidene av banen. Han var fast dødballtager og hans 47 mål gjør han til klubbens 27. mestscorende spiller gjennom tidene. Noe som er sterkt på fem sesonger.
Ofte var det lettere for Ole å score fra langt hold når han fikk tid til å prikke inn siktet. Det var ikke uvanlig at han sendte avgårde susere fra midten av banen.
Målene kom også ofte i bolker. Seks ganger gikk han av banen etter å ha scoret to mål. Rekorden kom i 2018 da han scoret fire mål mot Hana.

Mest av alt var han derimot en servitør og det er ikke få assister han har gitt i løpet av de fem sesongene i klubben.
Sist sesong gikk det dermot litt tråere. Beina var ikke de samme som før og han fullførte kun to seriekamper med 90 minutters spill.
Vi takker for innsatsen for Vaulen og håper å se Ole som tilskuer fremover.
TOFOTET: Ole Wick Henriksen var like god med begge bein og kunne ta cornere med begge føtter.

ELSKET AV FANSEN: Ole ble kåret til Årets Beachboy både i 2015 og 2017.