MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Avtale i boks
(07.02.11) Vaulen IL har fått til en god avtale med Vaulen kiropraktorklinikk for A-laget og juniorlaget.
Før har skadde spillere nærmest vært overlatt til seg selv i Vaulen, det er derfor en etterlengtet ordning man nå har fått til.
Kiropraktorklinikken i Breidablikkveien 20A, rett ved Pizzabakeren og Helgø, ble startet i oktober 2010 av den tidligere Vaulen-spilleren Jan Tore Kleiberg.
Nå vil man få tilbud om behandling og opptrening til rimelige priser.
"Endelig er avtalen i boks," informerer Ronny Hauge. "Med denne ordningen kan skadde spillere komme til Jan Tore samme dag som man trenger behandling. Normalpris er 500 kroner for første konsultasjon og 320 kroner for oppfølgende behandling. Spillerne på Vaulen vil kun måtte betale 200 kroner per gang."
A-lagsspillerne ble informert på dagens trening, de fikk også et brev med informasjon. "Vaulen kiropraktorklinikk vil også lage et opptreningsprogram for å komme tilbake fra skade. Man vil også kunne benytte seg av et treningsrom på stedet."
Les mer om klinikken på vaulenkiropraktorklinikk.no.
Gammel helt
Jan Tore spilte for Vaulen fra 2002 til 2003 og fikk med seg et seriegull. Grunnet til at han forlot Vaulen var ironisk nok kiropraktorstudier i Australia.
Kleiberg var i sin tid et stortalent og han fikk en kamp for Viking i Tippeligaen. Han var også innom aldersbestemte landslag, men gikk lei av fotballen og trappet ned med Vaulen.
KLEIBY: Her ser vi Jan Tore Kleiberg på et lagbilde fra 2002 sesongen. Han står i bakerste rekke nest lengst til venste.