(06.06.07) Ruben Johnsen kommer med en liten oppdatering om junior 2.
Junior 2 har nå spillt 2 kamper på 2 dager.
Den første kampen, som var på mandag, vant vi overlegent 5-2 mot FGI.
JUNIOR 2: Etter en trå start er laget på gang.
FGI ledet 2-0 etter 10 minutter. Men da målvakt Einar Dørheim dukket opp ett snaut kvarter inni 1. omgang ble alt snudd på hodet.
Målene rant inn. Davut fortsatte sin jakt på toppscorertittelen med ett hattrick i denne kampen. Vant LETT 5-2, men burde vært nærmere 15-2! Tror aldri jeg har vært sååå oppgitt av ett lag som misbruker så mange sjanser. I og med dette var lett match rulerte vi på spillerne, tror vi gjorde nærmere 12 bytter i løpet av kampen. Viktigt at alle får spilletid :)
Tirsdag ventet Ålgård 3.
Vi ventet oss på forhånd en relativt lett match og det ble det også! Resultattavla viste tilslutt 5-1. Også denne kampen var vi litt slakke foran målet.
Spilte også kamp i forrige uke mot serielederne Havørn.
Vi var litt skjelvne før kampen da Havørn hadde scoret hennholdsvis 16 og 12 mål i sine 2 siste kamper.
Men guttene gjorde en kanon innsats! Til tross for 3-1 tap var dette årsbeste. Her briljerte vi med flott samspill. Det stod 1-1 da det var 10 minutter igjen, men raknet litt på slutten da vi øynet en liten sensasjonell seier! Hehe.
Etter noen travle dager er vi ganske fornøyde med poengfangsten. Ser frem mot kampen mot Mastra, der vi har ett 6-2 tap å hevne! Spiller vi som vi gjør for tiden er dette ingen umulighet for en ny seier og klatring på tabellen.