MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Mister hjemmebanefordel
(06.05.05) Cupkampen mot Viking har blitt flyttet til Knudamyrå på Gausel. Viking var redd for skader på den utrangerte Hinnabanen og ønsket flytting noe Vaulen skal ha gått med på. Kampstart er onsdag 11. mai klokken 18.00.
Dommere er Ole Kristian Lie fra Vassøy, som har med seg Sigve Jan Melbye og Leidulv Nygaard.
Hodgson fornøyd med flytting
Vikingtrener Roy Hodgson er fornøyd med å få kampen til Knudamyrå.
"Jeg er takknemlig for at Vaulen gikk med på å flytte kampen til et underlag som er godkjent for spill i 2. divisjon og høyere," sier Viking trener Roy Hodgson til Vikings nettsider.
"Vaulen profitterer fortsatt på at kampen spilles på kunstgress, men det ville ikke vært riktig å spille den på Hinna Stadion med et underlag som er utgått på dato."
-Føler seg overkjørt
Vi har snakket med flere i Vaulenmiljøet som ikke er overbegeistret over avgjørelsen om å spille hjemmekamp på Vikings treningsbane. Hva er fordelen for Vaulen?
Dette er forøvrigt et godt eksempel på hvor skrikende behovet er for en kunstgressbane på Vaulenbanen. Flere av Vaulens beste lag må i dag spille på grus, noe som i verste fall kan stagnere talenters utvikling.
Hinnabanen skal forøvrig ikke holde UEFA sine standardkrav som spill i de tre øverste divisjonene krever.
"Vaulens vanlige hjemmebane på Hinna har et kunstgress som ikke er godkjent for spill i 2. divisjon og oppover, derfor er kampen flyttet til Knudamyra," sier Viking-direktør Erik Forgaard til Aftenbladet.
Les mer om kunstgresskrav her!