MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Frøyland klar for hverdagen
(06.05.04) A-lagets største test til nå kommer trolig på fredag da man reiser til Kverneland for å møte Frøyland. Avspark på Frøyland stadion er klokken 19.00.
FRØYLAND: Vår neste motstander har en av avdelings mest oppegående hjemmesider, sjekk ut www.froylandil.no!
Frøylands unge lag har nok vært mest opptatt med cupen de siste dagene, på
onsdag møtte de nemlig Start i første ordinære runde av cupen. Etter å ha slått Hana og Havørn i kvalikken, var det for første gang i klubbens 73 år gamle historie at man hadde kommet så langt i cupen. Tom Nordlies Start ble derimot nok et nummer for store og vant 7-0, selv om Frøyland hang med i en time før kreftene tok slutt.
"I kveld ventar kvardagen igjen, når Vaulen kjem på besøk til årets første heimekamp i serien..." 
Jærbladet
Frøyland lå så sent som i 2000 nede i 5. divisjon, men etter et generasjonsskifte har man klatret oppover. Årets nye trener Trond Brekken baserer sitt lag rundt ti unggutter, hvorav seks fortsatt er juniorspillere.
I fjor var de tilbake i 3. divisjon og endte på en akseptabel åttende plass i nordpuljen. Denne sesongen sikter man enda høyere og 3-0 borte mot Riska i seriepremieren viser prov på at laget kan hevde seg. Grunnet hardt program i cupen fikk Frøyland og Sola utsatt sin andre seriekamp.
Laget er kjent for å skape talenter, blant spillerne som har gått gradene her er Ragnvald Soma, Nils Ove Hellvik og ikke minst Jakob Eide... "Det er et mannskap med stort potensiale," sier Trond Brekken til Jærbladet.
Spillere å se opp for er Christer Voll som er tilbake fra Bryne, samt Roald Salte som har stått opp og tatt ansvar denne sesongen.
"Denne sesongen har de fleste tatt et steg videre. Det vi mangler av erfaring, tar vi igjen med ungdommelig pågangsmot."
Hos Frøyland er Frode Øen og Stian Bore langtidsskadd, mens Olav Skurve neppe spiller heller.
Frøyland stadion er i bra stand og man har også fått tak over tribunen denne sesongen, slik at fotballfeberen nå virkelig lever i fotballbygda ved nordenden av Frøylandsvatnet.
Det er få linker mellom Vaulen og Frøyland, men Isak Arne Refvik spilte faktisk en sesong på Frøyland på midten av 80-tallet. Dette var hans debut i trenergjerningen.
Hos Vaulen sliter Kim Henriksen med et kne, mens Stian Lima trolig er klar tiltross for at han sliter med en svak ankel.