MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Nye navn i årets første tropp
(06.02.19) Det er alltid stor spenning tilknyttet årets første A-tropp. Så også i år da det dukker opp noen nye navn.
Til den første kampen mot Austrått er det meningen at alle skal spille 45 minutter, dermed har man en ekstra stor tropp med 20 spillere.
Grunnet forfall med skader og jobb på spillere som Oaland, Wick Henriksen og Tjaum er snittalderen nede i småfrekke 21,65 år.


Mye ungt
Ti av tjue spillere er juniorspillere. Endre Lien, Idar Røed Randeberg, Gabriel Økland Retallack, Erlend Høllen Sjøen, Sisco Mick og Thomas Surdal Arnesen kjenner vi godt til fra før.
Mot Austrått vil det også være med flere hospitanter i Trym Landråk Gjerstad, Sebastian Mollan og Casper Schibstad Tjøstheim som har fått minutter på A-laget tidligere. Et helt nytt bekjentskap er Eirik Reiestad.

UNGT TALENT: Eirik Reiestad er en 17 år gammel midtbanespiller, som opprinnelig var spiss. Har startet på sin tredje sesong i Vaulens ungdomsavdeling, var tidligere i Madla.

Faktisk kunne troppen ha vært enda yngre da man hadde håpt å fått med seg Ivar Evensen og Fredrik Bokn Hansen, men disse var opptatt med skolearbeid. Samtidig meldte Morten Nygård inn sykdomsforfall torsdag formiddag.

Ny mann fra Kopervik
Daniel Netland er også et helt nytt navn i Vaulen. Backen spilte forrige sesong i G19 Elite for Kopervik, nå er han førsteårs senior og er i førstegangstjeneste i Madlaleiren. Netland kan ikke være med for fult før i mars da han er i rekruttperioden.

En annen nykommer er John Petter Gilje. 28-årigen var i sin tid et stortalent i Vaulen, men satsingen ble avbrutt av studier. Da han kom tilbake til Stavanger har han spilt på hobbynivå for Tasta og B-laget.
Hans imponerende form på B-laget har ført til at han i vinter har han trent med A-laget og det er opp til han selv om han vil satse videre.


HENTET OPP:
John Petter Gilje regnes som en boks-til-boks spiller, noe som har vært savnet på A-laget den siste tiden.

Troppen mot Austrått
Endre Lien (17), Trym Landråk Gjerstad (17), Sebastian Mollan (17), Idar Røed Randeberg (18), Casper Schibstad Tjøstheim (17), Vegard Natland (23), John Herman Ås (23), Bendik Aarstad (30), Ørjan Bergum (31), Gabriel Økland Retallack (17), John Petter Gilje (28), Erlend Høllen Sjøen (18), Even Sandøy Nærum (26), Eirik Reiestad (17), Sisco Mick (18), Audrius Mirauskas (31), Thomas Surdal Arnesen (17), Felix Alinyoh (21), Jørgen Helland (28), Daniel Netland (19).

Kampen ser du torsdag klokken 20:00 på Iglemyr kunstgress.