Lye ingen målestokk for Vaulen!
(05.12.10) Vaulen spilte søndag ettermiddag på idylliske Lyefjellet mot nyopprykka Lye. Lye hadde ikke tatt poeng på deres 3 første seriekamper, og dagens kamp skulle vise seg å være enveiskjøring. Dramatikk før kampen da dagens dommere ikke møtte opp, og Lye treneren måtte ringe etter ny dommer. Kampen ble utsatt over 30 min, og tilslutt ble kampen satt i gang med Lye treneren som dommer i en liten periode.
MÅLMASKIN: Espen Særvoll med 34 mål denne helgen!
Etter kun noen minutters spill så visste det seg at denne kampen ville Vaulen vinne, eneste usikkerhetsmomentet var hvor mange mål Vaulen ville vinne med. Vaulen trengte kun sette opp enkle kryss så var det motorvei gjennom forsvaret til bunnlaget i serien. En stolt Morten Sivertsen scoret sitt første mål på gjennombrudd i karrieren fra en midtback posisjon. Gårsdagens store spiller Espen Særvoll var i slag i dag også med hele familien på tribunen. Espen ble tatt stygt flere ganger, og det var litt tempratur mellom Espen og Lye sin beste spiller.
Til pause stod det hele 11-24 til Vaulen! Poengene var i boks men Vaulenguttene satte seg nye delmål, og ble enige om å slippe inn mindre enn 20 mål og score 50 mål.
Vaulen vartet opp med showspill i andre omgangen. Flygere og trickskudd fra kanten var noe det de fremmøtte fikk se. Vaulen brukte de siste 30 min på å prøve spillere i uvante posisjoner. Stian Lima ble brukt på strek, og Morten Sivertsen frustrerte Lye sin keeper med flotte skudd i vinkelen gang etter gang fra venstre kant. Thomas Lund fikk også prøve skuddarmen, selv om han var litt skuffet av å ikke score mer etter kampen. 4 mål fikk den store sterke spilleren i dag, men alle vil huske når Thomas blokkerte et skudd med magen. Vil nok stå Select på magen hans i flere dager fremover.
Vaulen vant til slutt med hele 21-48 og klatret med disse poengene opp til 3 plass på tabellen. En fin fin helg for Vaulen håndballen, med målrike kamper og nye 4 poeng i boks! Neste seriekamp er 8 januar hvor topplaget Sola kommer på besøk til Stv.Idrettshall.