MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Klepp ønsker Arnaldo
(05.11.03) Klepp har skrevet brev etter Vaulen-spiss Arne Dalehaug, det er Jærbladet som skriver dette i dag.
Det nye trener teamet på Klepp anført av Alf-Ingve Berntsen og Svein Bø kjenner jo til spissen fra tidligere da han var med i Team Bryne.
Det er derimot lite som tyder på at Arne velger Klepp i 2. divisjon, da han på et spillermøte forrige uke sa at han ville fortsette hos Beachboys.
Arne bor også på Vaulen og trives med kort distanse til klubbfasiliteter.
Ellers har Klepp-forsvarer Jan Egil Salvesen ennå ikke bestemt seg for hva han vil gjøre neste sesong. Han er ønsket med videre i Klepp, men etter hva Vaulen Beachboys erfarer ønsker Salvi å spille for et mer lokalt lag. Den tidligere Vaulen-stopperen har fått tomt på Riska, men utsettelser gjør at han ikke vil komme i gang med bygging i 2004.
Riska har jo rykket opp i 3. divisjon og er aktuelle, men Sandnes og i høyeste grad Vaulen er interessant. Salvesen deltok på et spillermøte nylig og uttrykket at han savnet det flott miljøet i Vaulen.
Arnes søskenbarn på Klepp, Kjell Harald Dalehaug, har heller ennå ikke bestemt seg for neste sesong skriver Jærbladet. Så det blir spennende å se om Arne kan klare å lokke med seg slektningen.
Ellers har den tidligere Vaulen-spilleren Rolf Magne Olsen komt til enighet med 1. divisjonsklubb FK Haugesund. Rolli som spilte aldersbestemt for Vaulen en del år spilte i år på Buøy og har tidligere prøvd seg i Vikings a-lag stall.