Juniorlaget fortsatt på bronseplass
(05.10.16) Juniorlaget fikk det tøft da de møtte serieleder Hundvåg på onsdag.  Øyboerne presset Vaulen bakover fra første spark og holdt et høyt press i kampens første 20 minutter. Vaulen hadde enkelte farlig besøk i Hundvågs 16-meter, oftest etter at Mohammed brukte fart og teknikk på høyresiden og fikk lagt inn eller avsluttet på egen hånd.
Hundvåg scoret etter 22 og 25 minutter og var to mål foran da Sander Brathetland etter 29 minutter finner nettmaskene etter å ha blitt frispilt av Mohammed. Deretter overtok Vaulen mye av initiativet og jaget utligning bare for å få et nytt mål imot minuttet før pause.
Andre omgang ble mye lik den første. Kraftig  Hundvågpress innledningsvis og scoring etter 10 minutter til 4-1. I kampens siste 15 minutter kom Vaulenguttene tilbake og klarte å sette Hundvåg under press. De kom til flere gode avslutninger og muligheter for å redusere men flere mål det ble ikke og dommeren blåste av kampen til 4-1.
Sesongens siste seriekamp er borte mot Vardeneset onsdag  26/10. Vardeneset ligger 6 poeng bak Vaulen men har en kamp mindre spilt og vil med to seire ta bronseplassen og presse Vaulen ned til fjerdeplass.