MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Bra start for Young Beach Boys
(05.05.04) Svein Øksnevad har sendt oss denne oppdateringen om juniorlaget:
Vi har hatt en god start på sesongen. Etter en litt dårlig start ute mot Madla i premieren, tap 3-1 på betongen på Madla, reiste guttane seg mesterlig i semi og finale i VVC. Deretter var det hjemmekamp mot fjorårets vinner i 3.div, Mastra/Finnøy. Her ble det strålende 7-2 seier.
Reiste så ned til Okka by for å møte EIK 2. Kampen ble i siste liten flyttet fra en fin gressbane på Bakkebø, til en liten og humpete grusbane ved Dalane vidergående. I en skikkelig krigekamp gikk vi til slutt av med seieren 4-0. Sterkt.
Så forrige onsdag skulle vi møte Randaberg 2 hjemme. Ikke vet jeg, men den første omgangen er noe av det verste jeg har sett. Ingen ting stemte og vi var heldige som gikk til pause med 1-1. Stilte spørsmål om guttene plutselig var blitt verdensmestere i pausen og ba dem bevise at de kunne komme tilbake i 2. omgang. Bedringen var merkbar etter årets første skjennepreken, men vil si vi var heldige som vant 2-1 til slutt. Men ok, seier på en (veldig) dårlig dag, er jo en god egenskap i seg selv.
Summa summarum, en start på sesongen kanskje litt i overkant av forventet. Vi i trener og støtteapparat er iallfall godt fornøyd så langt. 
På torsdag blir det pizza og premieutdeling for VVC i klubbhuset etter trening, så får vi gå på med friskt mot i neste ukes bortekamp mot SIF 1. Det kan bli en god test på hvor vi virkelig står i årets 2. divisjon!