Vaulen G16 vant vårcupen
(05.04.06) Vaulens G 16 rodde i kveld i land en ny Vårcupseier og gjentok dermed bedriften fra i fjor. I finalen mot Vidar kjempet våre gutter seg fram til en etter hvert klar  3-0 seier - i et prestisjefylt oppgjør mellom to lag som har kjempet om å være best i 10 sesonger.
Vaulen kom best i gang og beholdt initiativet gjennom hele første omgang. Laget spilte seg fram til flere gode sjanser, men lyktes ikke i det avgjørende øyeblikket. Ved pause var stillingen 0-0. Etter pause trykket Vaulen ytterligere på. Etter ca 15 min la Jonas Kartevold en fin pasning til Aleksander Nilsen på flanken. "Alli" trakk seg fint fri og la en flott pasning inn til Henrik Jelsa, som la rolig ned og satte ballen kontrollert til side for keeper. Vidar gav imidlertid ikke opp, men uten å spille seg fram til store sjanser. Kampen ble punktert 10 min før slutt da Alli la et perfekt hjørnespark inn foran mål som Torbjørn Ankerheim headet elegant i mål. Fem minutter før slutt gjorde Henrik mye av forarbeidet selv, trakk seg fri på 25 m og satte ballen rolig i mål etter et velplassert langskudd i lengste hjørne.
"Denne seieren var et resultatet av meget god kollektiv jobbing og gode fotballferdigheter", sier trenerne Kjell Petter Gilje og Tor Kartevold. "I kveld ville guttene vinne og revansjere det unødvendige tapet i Vinterserien sist søndag".
Aleksander Surdal Nielsen fikk prisen som finalens best spiller.
På samme måte som i fjor har guttene spilt seg fram til to finaler i løpet av vinteren/våren - tapt den ene men vunnet den andre. Vi er nå godt rystet til seriestarten 20. april. Følgende spillere fikk vårcup-pokal: