MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vatland ute i to måneder
(05.02.12) Daniel Vatland har røket leddbåndet i ankelen. "Han blir ute på ubestemt tid foreløpig, mest sannsynlig mellom 6-10 uker," forteller trener Kjetil Hundhammer.
Halil Husic har fått tilbakefall på beinhinnebetennelsen som holdt han ute i hele fjor. Anders Idsø sliter med en hamstringstrekk han pådro seg på årets første trening, men er i aktiv behandling. Jarle Eike sliter med det harde underlaget og er stiv i korsryggen. "Vi håper Jarle kan klare 45 minutter på torsdag."

Arnt Ove Ivesdal har trent med Vaulen de siste ukene. "Det tas en avgjørelse der i løpet av neste uke. Vi vil avvente beskjeden på MR til Daniel, somlingen vår kan koste oss dyrt da Staal har meldt sin interesse etter kampen vår sist. Vi får avvente og se."
"Med Marius Fossmark på reise er vi plutselig syltynne på stopperplass. Da tenker jeg på Eivind Staurlands turnusjobbing i tillegg. Mange hensyn å ta i 4. divisjon, gitt  Nå må ringrever som Thomas Idsø og Magne Christiansen muligens trø til i en uvant rolle. Tiden vil vise."