MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Nå er vi igang
(05.01.09) Årets første A-lagstrening gikk av stabelen mandag. Omlag 20 spillere stilte i bitende minusgrader. Etter styrketrening i garderoben hadde man en liten spilleøkt på en glatt Vaulenbane hvor mange så ut som Bambi.
PÅ VEI TILBAKE: Henrik André Jelsa er på gang igjen og trener med A-laget. Henrik har en A-kamp fra tidligere.
Comebackgutta
Blant spillerne i aksjon var Christian Lyse, Alexander Landsnes og Anders Dale som alle gjør comeback.
Christian Lyse er spiss og ble toppscorer i 2006-sesongen, han har en enorm fart og kan også bekle backen.
Alexander Landsnes er en gammel ringrev som har åtte sesonger bak se på A-laget, etter to års pause vil han nå prøve seg igjen. Landsnes kan spille over alt i forsvaret.
Midtbanespiller Anders Dale er tilbake etter ett års pause. 34-åringen har masse rutine og er en kriger som aldri gir opp en ball.
Spennende ungt
Den talentfulle spissen Henrik Jelsa tar steget opp fra juniorlaget. Attenåringen er på vei tilbake etter en alvorlig skade. Korsbåndet hans røk for et drøyt år siden, men han spilte to kamper uten korsbånd! Så på en trening falt han om, det var da legene fant ut at båndet hadde røket.
Juniorbacken Magnus Torgersen, som var med i POL-turneringen i vinter, var også med og er en å følge med på i sesongen som kommer.
Ess i ermet
Vaulen hadde også to prøvespillere på besøk. Identiteten kan vi ikke avsløre ennå, men den ene har landskamper for Norge U-18. Så følg med her fremover.
Ellers storspilte støtteapparatets Haisen i mål. Han måtte nemlig i ilden da Elton Rossebø var syk. Elton trente med Vaulen i hele høst og melder nå permanent overgang fra FK Vidar.
Ronny Hauge var også på en snarvisitt i byen og deltok på økten. Ronny ble forøvrig far igjen på nyttårsaften, vi gratulerer! Evigunge Hauge skal denne sesongen spille for Sauda.