MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Ronny vurderer puljen
(04.12.07) Ronny Hauge vurderer B-lagets 5. divisjons avdeling til kommende sesong.
Det vil bli tre turer over fjorden for B-laget. Der vil jeg tro at den lengste turen, som er til Suldal, vil bli hardest. De var med og kjempet om opprykk en stund i årets sesong.
EKSPERTANALYSE: Ronny Hauge kan lokalfotballens ABC.
Jeg kjenner dette laget veldig godt da vi ofte spilte treningskamper mot dem i min tid i Saudadrakten. Har ennå til gode å tape mot dem, vil vel også tro at en Suldøl som Tore Søraas er giret på å bli med mot sin gamle klubb.
En annen motstander på feil side av fjorden er Hjelmeland. Dette er faktisk gamlelaget til Eivind Staurland, siden Årdal har slått seg sammen med Hjelm. Dette er nok et lag som kan vinne mot de fleste, men tror ikke de er stabile nok til å bli med i toppen.
Midtbygden er et lag fra Tau. Har spillt i 4. divisjon for noen år siden, men vil nok tro at de ofte mister sine beste spillere til Staal i 3. divisjon. Vil tro at de har med seg noen gamle og rutinerte spillere som har trappet ned.
Så er det duket for lokaloppgjør mot Hinna 2. Ikke noe negativt ment, men vil nok tro at dette laget vil ligge blandt de to-tre nederste i puljen. Det var så vidt de beholdt plassen i år. Det er alltid gøy å møte lillebror...
Havdur, ja vi hadde jo dem i årets sesong. De vant puljen vår, det skal vi revansjere neste sesong.
Tasta er lillebror til Vardeneset. I 2002 var de i 3. divisjon, men de har levd i skyggen av Vardeneset siden den gang. Jeg tror nok gamleklubben til Trond Kindervåg har ambisjoner om å kjempe i toppen.
Storhaug er et kameratlag som kun spiller for gøy og jeg vil tro at de kommer til å ligge i bunn.
Sunde rykket ned fra 4. divisjon denne sesongen. I høst har de mistet spillere til Madla og Siddis, men kjenner jeg dem rett har de satt mål om opprykk. Tror det skal holde hardt for dem det.
Våganes er det laget jeg kjenner minst til, men det lille jeg vet er at de er et fysisk sterkt lag som spiller Drillofotball...
Som dere ser blir det noen lange reiser. Disse vil vi prøve å legge til helger, slik at det blir en sosial tur. Gleder meg til å ta fatt på neste sesong, mange spennende oppgjør her.
Regner med at treningen starter opp i januar/februar. Gjerne med to økter.
Sportslig hilsen
Ronny Hauge