Junior 1 seriemestre
(04.10.07) Med en overbevisende 5–2 seier mot Bryne 2, som var nummer to på tabellen, har Vaulen allerede nå vunnet serien. Det til tross for at tre kamper gjenstår for Bryne, mens Vaulen har to kamper igjen.
Bryne 2 sjokkåpnet og kun en meget god Anders Bårdsen i målet gjorde at de ikke scoret i de ti første minuttene av kampen. I stedet scoret Joffa på straffe etter at Lars Simon Pettersen ble tatt
ned inne i straffefeltet. Bryne hadde mulighet til å utligne på straffe kort tid etterpå, men Anders reddet mesterlig. Bryne fikk imidlertid utlignet til 1 -1 midtveis i først omgang, men igjen var Joffa påpasselig fremme og scoret for oss på en retur fra keeper etter farlig innlegg fra Alli.
I begynnelsen av andre omgang scoret vi kjapt to ganger og nærmest punkterte kampen. Alli serverte en glimrende pasning til Axel som nærmest sklei ballen inn foran Brynes U-17 landslagskeeper Bernhard Nyheim.
Forløpet for den andre scoringen var også Alli som tråklet seg fra høyre og skrått innover mot målet, men overlot ballen til venstrebeinte Johnsen som elegant krysset ballen i mål nede til venstre for keeper.
Alli prøvde selv et skudd et kvarter før slutt, men keeper måtte gi retur som Johnsen satte i mål mellom bena på keeper.
Etter en svært famlende første omgang hvor alle spilte under pari kom vi etter hvert mer med i spillet og begynte å produsere sjanser. I andre omgang spilte hele laget bra og jobbet meget bra for hverandre.
En liten ekstra honnør til Magnus Torgersen og Jonas Kartevold som jobbet utrettelig.
Larsi, Alli, Johnsen og Joffa er nevnt, men kampens gigant var likevel keeper Anders Bårdsen som i tillegg til å redde straffe hadde flere fantastiske redninger.
Til og med Bryne trener Gabriel Høyland spurte etter kampen: "Kem hva han der keeperen? E an alltid så goe?".
Denne seieren betyr at vi tar en meget velfortjent høstpause, så neste trening for junior 1 blir mandag 15. oktober.