MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Hello Kitti
(04.06.24) Overgangen for Kittisak Bunprasert (22) er bekreftet og han er spilleklar når B-laget spiller borte mot SIF 2 på onsdag. Kommer han inn der blir det hans seniordebut.
Kitti var ubenyttet A-lagsreserve borte mot Åkra i 2017 som G15-spiller. Siden ble det ungdomsfotball i Hinna og Jarl frem til 2020.

Kampfri uke

Ingen A-kamp til uka da dette var runden man skulle ha møtt EIK 2 som trakk seg før sesongen sparket i gang. Neste A-kamp blir dermed lørdag 15. juni hjemme mot Forus & Gausel klokken 14:00. Det er i motgang man trenger støtte så kom på kamp!

The Italian Job

Grazie mille til Tommasco Cicogna som drar hjem til Italia for å fortsette studiene. 23-åringen fikk fem kamper for Vaulen og viste prov på hvorfor han har spilt i Serie D til tross for at han spilte med en skade. Cicogna har fått betalt i hver klubb han har vært så det var stas at han gikk med på å spille på nivå fem i Norge!

Husker du?

Han holdt skikk på Mbappe, men Julian Ryerson kom til kort mot Alexander Nilsen Surdal som scoret hattrick i 3-2 seieren over Viking 2 på Vaulenbanen i 2015. I kveld skifter Ryerson Vaulenbanen ut med Wembley når Dortmund spiller CL-finale mot Real Madrid. Det var kanskje Alli som skulle ha spilt der?