ROCCO: Etter eget ønske vil Ronny nå kun bli kalt Rocco.
Nok en seier til b-laget som virkelig har fått sving på sakene.
B-laget hadde hentet inn Ronny fra a-laget og Anders Schøyen ble hentet hjem fra USA, til denne storkampen.
For å få inn litt rutine var også Kjetil Aasland tilbake i laget, han spillte sammen med Ronny i midtforsvaret.
Alle vil nå slå Vaulen B, men enda har ingen klart det.
Og nok en gang kontrollerte Vaulen-guttene fra start til mål. Og nok en gang tok lagets største stjerne Johnny Erga ansvar.
Han fikk ballen på ca 16 meter og bredsidet ballen kontrollert til side for keeper. Vaulen dominerte stort og Erga skapte gang på gang problemer for Fogn-forsvaret.
I tillegg dominerte de sentrale midtbanespillerne Nyland/Næsse fullstendig.
De tekniske Vaulen-guttene trives egentlig ikke så godt i sin egen lekegrind, banen er for ujevn og det er en skam at et slikt samba-lag skal spille på et slikt underlag. Og på et skikkelig dekke hadde laget ledet med 4-5 mål til pause.
Etter 40 minutt kom dagens triste nyhet for alle fotball fans. Vaulens lynraske ving
Erga måtte nemlig ut med strekk, en strekk som muligens kommer til å sitte i en stund.
Det var en strek i regningen (tok du ann Olsen?) Onde tunger skal ha det til at Johnny er så sjalu på Tommen at han faker denne skaden, slik at han kan holde Tommen med selskap og ligge å spille Playstation hele dagen.
LYNVINGEN: Johnny Erga ut med strekk.
Andre omgang kontrollerte Vaulen inn og et par dumme dommeravgjørelser frarøvet nok Ronny et mål eller to til. Men dommeren følte vel at et mål var nok på Ronny. Etter det kanonmålet kunne han rett å slett ikke få flere mål. Vaulenbanen har bare en gang tidligere sett et vakrere mål. Det skjedde i fjor da Vaulen B knuste SIF B. Det målet fra forrige sesong vil nok bli stående som tidenes mål på Vaulenbanen, men frisparket til Ronny på tirsdag er på en god 2.plass. Med utsiden av høyrefoten i ren Alex stil, skrudde Ronny ballen i lengste kryss fra ca 20 meter.
Selv Rocco ville blitt misunnelig på den bananen Ronny viste de fremmøtte.
Resten av kampen bar preg av det dårlige underlaget. Ingen av lagene kom til noen spesielle sjanser og kampen ebbet ut.
Dermed topper B-laget tabellen. Og selv om B-laget er en gjeng med vinnere, skal vi vurdere alle spillerne nøye, dersom a-laget vil låne noen til neste kamp:)