Hektisk uke
(04.02.14) Vaulen Håndball skal spille fire kamper på en uke. Nå har man gjort unna to av dem. Referatene fra kampene mot Sandnes 2 og Riska finner man nedenfor.
Vaulen - Sandnes 2
På søndag tok Vaulen imot rektruttene til Sandnes. Selv om a-laget var på tur på sørlandet så stilte Sandnes med et ungt og bra lag. Vaulen holdt følge med Sandnes i store deler av første omgangen. Men de siste 10 minuttene var katastrofale for de oransje. Vaulen slet i angrep og ble rett og slett løpt i senk. Resultatet gikk fra 10-11 til 13-20 til pause og kampen var rett og slett over. Vaulen manglet nok 1-2 ekstra backspillere, og når Sandnes kommer med et lag som sikkert trener håndball så er Vaulen sjanseløse. Vaulenguttene bruker kampene som trening!

I pausen ble det satt et enkelt mål av Olaf, at vi ikke skulle slippe inn mer enn 10 mål. Ble vel sluppet inn 21 i andre omgangen så det målet ble ikke nådd. Men den andre omgangen var nesten en kopi av den første hvor det var likt antall mål etter 15 min. Men igjen raknet det framover og oppgaven ble vanskelig for Kjetil og Sibben i mål å redde noen baller.

Poengene ble sendt til byen i sør, noe som var helt fortjent. Dagens kommentar kom fra den ene dommeren: "Er han født sånn????" sa han i retning keeper Refvik etter gjentatte klager på diverse ting. Tommel opp for god stemning!

Riska - Vaulen
Kun 24 timer etter å ha å fått slakt av Sandnes så var det kamp igjen mot Riska på Hommersåk. Riska lå på andre plass før kampen, så dette ville være en vanskelig kamp. Vaulen stilte med nesten fulltallig og sterk tropp! Vaulen tapte med 18 mål mot samme motstander i hjemmekampen så nå var det tid for revansj!

Vaulen startet kampen friskt og gikk rett i strupen på Riska og tok en tidlig ledelse. Vaulen spilte fin angrepshåndball og keeper til Riska hadde ikke en eneste redning i nesten hele 1 omgang. Spesielt Espen Særvoll var on-fire og lekte tidvis med Riskaspillerne. Vaulen hadde full kontroll og ledet til pause med 16-21.

Vaulen fortsatte storspillet i andre omgangen, og med et ok forsvar så begynte Sibben å redde mange baller bakover. Sibben som ikke har spilt håndball på mange år har ikke glemt gamle kunstner, gikk i riktige hjørner og frustrerte Riska backene med gode redninger. Midtveis i den andre omgangen så la Riska om og la merke på Espen Særvoll. Vaulen ledet da med 7 mål og selv om Riska reduserte så var seieren aldri skikkelig truet. Sluttresultatet ble 34-36 og to deilige poeng ble med hjem til Vaulen!

Dagens store spiller var en spillesugen Espen med sine 14 mål! Neste kamp er torsdag kveld borte mot Havørn, og med seier der så har Vaulen heng på bronseplassen.