MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Berømtheter mot Vaulen
(04.02.08) Vi prøver å samle en oversikt med berømte spillere som har spilt mot Vaulen.
Kommer du på noen. Send en mail til webmaster@vaulen.com med litt informasjon.
ROY: Roy Hodgson trente Viking da de møtte Vaulen, der fikk han en lærepenge av Bent Lie. Nå er Roy i Premier League med Fulham.
Håvard Nordtveit (Arsenal)
Spilte for FK Haugesund 2 mot Vaulen i serien 2006. Målet hans mot Vaulen på Hinna kunstgress er nok risset inn på netthinnen for de 25 tilskuerne som fikk oppleve det i oktober 2006.
"Etter 35 minutter tok gjestene ledelsen på et frispark fra 20 meter til høyre for mål. Håvard Nordtveit tok fart og med klokkerent treff satte han ballen oppe i lengste kryss! En fantastisk scoring!" Kilde: Vaulen.com
Arsenal er unike i sin talentspeiding og Arsene Wenger hentet Håvard over i fjor.
Quinton Jacobs (Bryne)
I oktober spilte han for Bryne 2 på Vaulenbanen. Bare måneder etterpå i januar/februar 2008 var han en av Namibias viktigste spillere i Afrikamesterskapet!
KORT VEI: Jacobs fra Vaulenbanen til Afrikamesterskapet.
Mikael Antoine Curier (Dundee)
I 2004 kom Vaulen til semifinalen i Rogalandscupen. Motstander Vard hadde et bra lag og den franske spissen Mikael Antoine Curier hadde en fortid fra engelske klubber som - Nottingham Forest, Preston, Sheffield Wednesday og Grimsby. Vaulen holdt faktisk følge med Vard, men tapte 3-2 på Golden Goal i det 100. minutt. Mikael scoret ett mål på Bjarne Hov.
"Så viste Vard det lille ekstra, en lur ball ned på venstresiden førte til et innlegg som Mickael Antoine-Curier stangte inn med hodet." Kilde: Vaulen.com
Curier holdt seg en stund i Norge og var også innom FK Haugesund. Det siste halvåret har han spilt i Hibernian og nå Dundee i Skottland.
FOTBALLENS BAKGÅRD? Antoine Curier må vente i kø når Øyvind Vollen sniker seg ut av Vards treningsbane.
Hele Viking
Da Vaulen møtte Viking i cupen i 2005 hadde Viking en rekke bra spillere på laget. Av dagens spillere er Jone Samuelsen,Andre Danielsen og Hannes Sigurdsson igjen. Viking: Iven Austbø, Kristian Sørli, Alexander Gabrielsen, Ronny Deila, Kenneth Sola, Jone Samuelsen, Bjarte Lunde Aarsheim, Trygve Nygaard, André Danielsen, Bjørn Berland, Hannes Sigurdsson. Innbytter: Trygve Åse Lunde.
FLYTT DEG: Andre Danielsen blir for smågutt å regne mot Vaulens stopper Robert Hovland.