MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Kan bli Vaulens nye trener
(03.12.13) Bo Andersen (37) har blitt tilbudt en treårskontrakt som hovedtrener for Vaulen.
Dansken er nå i tenkeboksen.
"Bo får et kontraktsforslag fra oss, og vi håper selvsagt at han aksepterer det. Hvis vi blir enige kan han være klar som Vaulen-trener i morgen," sa leder i Sportslig Utvalg, Frode Lima, til Rogalands Avis i dag.
Frode Lima har hatt en svært travel måned og tar ingenting for gitt, men håper nå å ha funnet en løsning på trenersituasjonen.

Lima og Andersen hadde et møte klokken 11.00 i dag og samtalene var ettersigende positive. Nå håper man å presentere han som ny trener på et spillermøte onsdag kveld klokken 20.00 i klubbhuset.
"Bo ønsker en treårig kontrakt, men vi vil tilby ham en avtale på 1+1+1 år - med en intensjon om å fornye etter hvert år. Lengden blir da tre år totalt."
Bo Andersen sa opp sin fulltidsstilling i SIF på mandag, men det vil ikke være snakk om en lignende kontrakt i Vaulen.
"I Vaulen skal vi ikke ha heltidsansatte. Bos kontrakt vil bli direkte knyttet opp mot trenergjerningen for A-laget, men jeg tror ikke det vil være snakk om andre roller i klubben enn det."

Ny optimisme
Etter en måned i uvisse etter Kjetil Hundhammers avgang råder nå optimismen i Vaulen igjen. Frode Lima avslører at man har en rekke spillere som står i kø for å signere for de oransje.
"I tillegg til Bo er det også en del spillere som står og venter på å komme til oss. Disse må imidlertid godkjennes av vår nye trener før de eventuelt signerer, så jeg kan ikke gå ut med noen navn ennå."

Det var ikke bare Bo som ga seg i SIF på mandag, også investor Kåre Olsen trakk ut pluggen. Det har versert rykter på sosiale medier om at Olsen blir med til Vaulen, men dette tilbakevises av Lima.
"Jeg har aldri snakket med Kåre Olsen, og kjenner ikke til at han skal være aktuell for en rolle i Vaulen. Jeg har ikke hørt noe om dette i det hele tatt."

Bo er go'
Bo Braastrup Andersen har en lang karriere bak seg som spiller. Etter flere år som profil i Superligaen ble han i 1998 hentet til Bristol City av Benny Lennartsson.
Keeperens første kjennskap til Stavanger kom i 2000 da han fikk tre sesonger og 51 kamper for Viking. Han har også spilt i Spania for Las Palmas.
I 2006 ble han hentet til SIF hvor han var med på en eventyrlig opptur som førte klubben opp til Adeccoligaen. Turen gikk videre til Sandnes Ulf hvor han var med på ferden til Tippeligaen.
I 2012 la han opp som spiller grunnet ryggproblemer og han fortsatte fotballkarrieren som trener for SIF hvor han var i to sesonger før han altså trakk seg tidligere i uken


Karrieren til Bo Andersen har vært lang og innholdsrik, her etter en kamp mot Vaulen i 2006.