MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Status på botfesten
(03.12.10) Her følger en oppdatering rundt festen neste helg.
Følgende personer har betalt: Lima, Husvæg, Høvring, Meling, Eike, Jelsa, Lyse, Staurland, Falnes, Christiansen, Fossmark, Mæland, Møller, Vatland, T. Idsø, Tangen, Dale, Gjellestad, Hilden, A. Idsø, Hauge, Berntsen, Olsen.
Juniorene våre Espen, William og Sebastian er også hjertelig velkomne.
Oppmenn som er klare er Vegard, Kizza, Haisen og F. Lima.
Eneste som ikke er betalt er Elton Rossebø.
Det er veldig viktig at de som IKKE skal være med på enten aktiviteten eller middagen eller begge deler gir beskjed til Stian Lima (tlf: 916 48 860) så fort som mulig.
Vi møter på klubbhuset kl 12:00. Kleskode på dagen er casual.
Her vil arrangøren gå igjennom aktivitetsdagen vi skal igjennom. Veldig viktig at alle som er med på denne aktivitetsdagen har gitt beskjed om de kommer. Grunnen til dette er at alle som er med på aktiviteten skal svare på en quiz, og svarene som blir gitt av deltakerne vil automatisk dele inn i lag. Denne quizen vil bli gitt til alle deltakerne i løpet av neste uke pr telefon.
Selve aktiviteten begynner ca rundt kl 13:00 pga flere studenter som har eksamen. Alle studentene oppfordres til å levere eksamenspapirene så fort de vet de har en C inne.
Vi kommer til å ha flere konkurranser denne dagen og kvelden, og det er fine premier som venter.
Aktiviteten vil vare til rundt 18:00 om alt går etter planen, og deretter vil alle få tid til å reise hjem å dusje og frekke seg til kvelden. Dresskode på kvelden er julebord-look. Vi vil møte igjen på klubbhuset rundt 19:00-19:30, hvor vi serverer god mat. Ta med rikelig med drikke!
Håper alle har mulighet til å stille den 11. desember, og husk mottoet vårt: "Kjærlighet for fotballen, kjærlighet for hverandre".
Hilsen arrangørene Hauge, Lima, Idsø *2