MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

MX SPORT Stadion gir Vaulen rabatter
(03.05.06) ... SÅ DET HOLDER DEN 10 MAI FRA 18-20:00
Alle Vaulen medlemmer får 30% på alle varer i butikken til MX SPORT STADION den 10. mai mellom klokken 18:00-20.00.
Husk at du også kan gå ned å hente ditt rabattkort som betalende Vaulen medlem. Det gir deg fast rabatt på sko og utstyr.
Kortet ligger klart til avhenting for deg i butikken.
Vennligst informer spillere og foresatte om denne informasjon fra klubbens største sponsor, MX SPORT STADION.
På forhånd takk.
Mvh
Vaulen IL
Styret
Sportsmarked
Vaulen IL  arrangerer sportsmarked i høst. Sportsmarkedet blir på Vaulenbanen og datoen er satt til lørdag 30.09.2006.
Kort fortalt vil sportsmarkedet gå ut på salg av brukt sportsutstyr. Vi satser på å hente inn / få levert inn brukte sportsartikler. Det kan være ski, sykler, skøyter, snowboard, fotballsko,  joggesko, skisko, slalåmstøvler, sportsklær osv......
Dette kan være en glimrende anledning til å få ryddet vekk sportsutstyr som barna har vokst i fra, samt en glimrende anledning til å få kjøpt bra sportsutstyr til langt lavere pris enn nytt utstyr koster i butikken!!
Vi satser på å bruke september på innhenting av utstyr, og vil i den forbindelse be om at alle lag stiller med en person/ en foreldre til å hjelpe til med det praktiske.
I tillegg starter vi allerede nå med mottak av brukt sportsutstyr på klubbhuset hver mandag fra kl. 20.00 til 21.00. Første dag vil være mandag 08.05.
Vi oppfordrer alle til å komme med sportsutstyr til klubbhuset disse mandagene. 
Dette må dere som er trenere og lagledere allerede nå distribuere videre til foreldre på deres lag, samt naboer og venner.
Inntektene fra sportsmarkedet i høst vil gå til å styrke økonomien i Vaulen IL. Vi har en målsetning om få en minibane med kunstgress samt å få lagt kunstgress på Vaulenbanen. Dette vil styrke det sportslige tilbudet til alle medlemmene i Vaulen IL hele året.
Vi håper at alle bidrar aktivt og er positive til tiltaket.
Med vennlig hilsen
Styret