MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Dagsland sier ja
(03.02.04) Christophe Dagsland (23) har også valgt å si ja til Vaulen. På søndag ble han enig med trener Bent Lie om å signere en kontrakt på mandagens trening.
Christophe som kommer fra Randaberg er angrepsspiller, men kan også brukes som ving.
Han har tidligere spilt i Viking på juniornivå sammen med en rekke Vaulenspillere. Samt med Thomas Idsø og Jarle Eike da de var på lån i Randaberg fra Viking i 2000, da lå jo laget i striper i 2. divisjon.
VELGER VAULEN: Dagsland (f. 1980) er en slu spiss
"Dagsland er klar, vi fikk signaturen på mandag," forteller Bent Lie.
Når Tom Arne Bø Pedersen kommer tilbake i mai er stallen komplett. "Vi trenger Tommen før vi er helt fornøyd, men jeg tror både Bjarne Hov og Eric Ordaz vil vise seg fram i løpet av våren."
Dermed synes Vaulen å være veldig godt forspent foran neste sesong. Vaulen Beachboys rapporterte jo om signeringene av Hauge, Staurland, Gjuvsland og Holm i helgen. I tillegg trener også en håndfull andre spillere med klubben som også kan signere i nær fremtid.
AVTALE: Trener Bent Lie var godt fornøyd med signaturen til Dagsland på mandagens trening.
Bent Lie har fått en god start i sin trenergjerning med stort oppmøte på treningene. Det eneste problemet har vært det kalde været med glatte og snø, men nå er mildværet tilbake og man spiller derfor mot Riska i SR-serien på torsdag. "Ja, jeg føler at vi er kommet godt igang, med godt trøkk og godt humør på treningene. Jeg gleder meg til kampene er i gang."
Ellers synes det nå som om spissen Pedro Salgado vil velge 4. divisjonsklubben SIF neste sesong.
GLIS FOR GLIS: En stolt Frode Lima poserte velvillig foran sin nye bil.
Kampen mot Riska spilles torsdag klokken 18.00 på Hinna Kunstgress.
Dommer er Karl Ivar Hansen fra Viking, med seg har han Harald Ulseth og Bjørn Harald Lye.
Motstander Riska som i år er klare for 3. divisjon igjen tapte i helgen 3-0 borte for 2. divisjonsklubben Vidar. Laget som trenes av Henning Aastvedt vil også møte Vaulen i serien så dette vil bli en indikasjon hvor lagene står mot hverandre.