MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Lie klar for 2017
(03.01.17) Daniel Lie er tilbake i Vaulen! A-laget var tilbake på feltet i dag og vi kan avsløre at spydspissen gledelig nok har valgt å gjøre comeback for strandguttene.
Dermed har man funnet en erstatter for Tony Tran som dro videre til Australia for studier.
Spissplassen har jo vært litt tynn i vinter med kun to navn i Espen Sivertsen og Audrius Mirauskas. Alexander Surdal Nilsen planlegges nemlig å brukes mer på midten i 2017.
TILBAKE: Daniel Lie kommer med mye erfaring og kan hjelpe Vaulens unge mannskap i den nye 4. divisjonen. 

Flott CV
Etter å ha spilt for det suksessfulle 87-laget til Vaulen fikk han sin debut på A-laget som guttespiller helt tilbake i 2002.

Han gikk så videre til Viking hvor han i 2006 ble toppscorer for Viking 2 i 2. divisjon. Han trente også med A-laget til de mørkeblå under Tom Nordlies regjeringstid.

DEBUTEN: Dani fikk sin vaulendebut av Tore Haugvaldstad borte mot Grannekam i 2002.


MR LIE: Daniel var nær ved å få A-kontrakt med Viking i sin tid.

Etter ikke å ha fått A-kontrakt med Viking var han tilbake i Vaulen i 2008. Veien videre gikk via Havørn til Randaberg, som han i 2010 egenhendig ga opprykk til Adeccoligaen med sin overtidsscoring i siste serierunde mot Vidar. Han skulle få åtte kamper i 1. divisjon for Randaberg.
I 2012 hadde han en sesong i 2. divisjon for Vidar før han via et halvår i Vaulen tok turen videre til Vardeneset. Her har han i fem sesonger spilt fast i 3. divisjon.
I 2015 startet skadeproblemene og i 2016 var han ikke på banen i det hele tatt.
Nå er han skadefri og skal være veldig sulten på comeback på banen for Vaulen!
I februar fyller han 30 år og nå er han nok lysten på å pynte på statistikken hos de oransje som foreløpig sier 20 mål på 67 kamper.

Dermed er antallet egenproduserte spillere i dagens tropp pr nå hele 11 av 24, noe som utgjør pene 46 prosent!