MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vinterens program
(03.01.12) Fra februar vil Vaulen stort sett ha en treningskamp i uken. Man møter en rekke bedre rangerte lag som Vardeneset, Hinna og SIF.
KLAR TIL DYST: Debutantene John Sanne og Ragnar Vasshaug flankert av Marius Fossmark som gjør comeback.
Slik blir Vaulen-vinteren

Torsdag 2. februar på Vaulenbanen
Vaulen - Buøy
Norvall Gjellestad og Asle Slettehaug er i ferd med å bygge opp noe nytt på Hompen. De blå og hvite led samme skjebne som Vaulen og rykket ned etter 2010. Fjoråretssesong var heller skuffende med 8. plass i 4. divisjon.

Torsdag 9. februar på Vaulenbanen
Vaulen - Hana
Hana var også et av lagene som ble tatt av dragsuget da divisjonssystemet ble lagt om. I 2011 ble dem nummer seks i sørfylkeavdelingen. Tallak Nærland fortsetter som trener på fjedlet. De gule driver godt på ungdomssiden og er nok på vei tilbake mot gamle høyder.

Torsdag 16. februar klokken 20.00 på Hinna stadion
Hinna - Vaulen
Dette blir en spesiell kamp med tette bånd mellom klubbene. Hinna trenes nå av  Jørn Øvrebø og Erik Johannessen, duoen kjenner mange til da dem i en årrekke har vært lærere på Kristianslyst skole.
Hos Vaulen er det en rekke tidligere Hinna-spillere, mens trener Kjetil Hundhammer og lagleder Henning Imsland har en lang fortid hos rødtrøyene.


Torsdag 1. mars på Siffen
Stavanger - Vaulen
Oddbjørn Fiskås SIF satser stort foran den kommende sesongen og spås i toppen av 3. divisjon avdeling 7. Dem har hentet tilbake Klaus Vikedal Petersen og Fredrik Nordberg.


Torsdag 8. mars klokken 19.30 på Vaulenbanen
Vaulen - Vardeneset
Det har vært omveltninger i VBK i vinter. Cato Andersen overtar som trener for Stig Hammer Larsen. Kjetil Vestbø fortsetter som assistent. Stopperen Espen Håland er hentet tilbake fra Brodd, mens det ryktes at Trond Kenneth Kindervåg er på vei tilbake.


Torsdag 15. mars på Vaulenbanen
Vaulen - Rosseland
To lag med oransje drakter møtes 15. mars når Rosseland kommer på besøk til Vaulenbanen.
RBK var forrige sesong i 3. divisjon, men oppholdet ble kortvarig. Da dem ligger i nabolaget til Bryne FK har dem tradisjonelt hatt en rekke tidligere storspillere i troppen. Alf Inge Håland spilte høstsesongen for dem i fjor. Vil den tidligere Nottingham Forest, Leeds og Manchester City-spilleren være med mot Vaulen?Torsdag 22. mars på Vaulenbanen
Vaulen - Forus & Gausel (?)
Her håper man å møte Forus & Gausel, men man avventer svar.

Torsdag 29. mars klokken 19.30 på Vaulenbanen
Vaulen - Hinna (?)
Denne kampen er ikke helt avtalt ennå.