MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vil ha tilbake orange strømper
(03.01.11) "Orange og svart, Vaulen så klart" det er frasen om strandfolket fra Vaulen.
Orange trøye og svart shorts er nemlig et solid forankret varemerke, men fargen på strømpene har vekslet mellom svart og orange.
Supporter Christian Tollefsen tar nå bladet fra munnen. "Jeg håper at Vaulens neste draktsett har orange sokker. Det har vi hatt suksess med tidligere. Se blant annet på på jubelåret 2002!"
Kampanjen for orange strømper, KAMORA, krever at Vaulen.com har en avstemming om temaet. "Nok er nok, vi vil ha orange sokk!" er parolen.

STEMMER FOR ORANSJE: Butikksjef Tollefsen mener nok er nok og vil ha orange sokk.
Historieløse KAMORA?
Motgruppen peker på at svarte sokker var i orginaldrakten fra oppstarten i 1938. "Svart da, svart nå," hoies fra medlemmene i SVADA.
SVADA har da også rett. Følgende er sakset ut fra klubbkrøniken; "... det var også mye som skulle kjøpes. Vi kjøpte blant annet nye bukser og strømper. Draktene hadde vi fra før. Disse ble kjøpt av et lag fra Auklend som ble oppløst. Draktene er oransjefarget med sorte linninger, sorte bukser, sorte strømper med oransje linning..."
Møtes på midten?
Løsningen på konflikten kan altså være et kompromiss med å få oransje linninger på sokkene. Eller gjøre som Eirik Ekholdt i sin tid gjorde... Spille med to forskjellige farger.
FA(S)T EDDI: Den gamle toppscoreren spilte alltid med to forskjellige sokker.
Dommen
Som den fjerde statsmakt tok Vaulen Beachboys ansvar. Vi spurte hvilken farge sokkene til Vaulen bør være.
Svaret var klinkende klart. Vi vil ha oransje sokker! Av 104 stemmer gikk 67 for oransje sokker. 21 ville ha svarte, mens 16 ville komme til et kompromiss med oransj og svart i sokkene.

2002: Da Vaulen vant 3. divisjon i 2002 spilte man med oransje sokker.

2010: Sokkene i 2010 var sorte med hvit fartsstripe bak og teksten Umbro i hvitt på sokkebretten. Det endte med nedrykk!
Nå vil folket ha tilbake de oransje sokkene!