MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vi mimrer
(03.01.08) Vi har fått tak i noen søte bilder fra en A-lagsfest som ble holdt i det gamle klubbhuset rett etter 2001-sesongen.
Dette var gjengen som endte på 6. plass i debutsesongen i 3. divisjon.
RÅDAGJENGEN: Ingen er tøffere enn Eia og Sindre.
Class of 2001 samlet i det gamle, sjelfulle klubbhuset. Fra venstre - Erik Gysland, Jone Holgersen, Jarle Eike (heldigvis skjult), Vegard Ravndal, Eirik Sunde, Inge Martin Hinna, Alexander Landsnes, Gitle Martell Aarre, Fredrik Eriksen og Anders Idsø.
Ordrenekts orginalbesetning med Sindre "Slaktaren" Jensen på bass, Thomas "Tom Gang" Eiene på gitar og vokal, samt Jone "Dragan" Halvorsen på trommer. På scenebakgrunnen ser de ut som om de gjør en cover av Bare Egils "Tagging". Foran sitter Rune Larsen, Bjarne Hov og Erik Hildén å digger.
Terje Bøvik, Bjarne Hov og Rune Larsen studerer Sindre Jensens basspill. Bjarne er vel ikke like interessert, kanskje for lite "hestapop" for han.
Kjetil Aasland antyder en størrelse til Stein-Ivar Andersen. Jone Holgersen nikker gjenkjennende.
Dragan bak trommene.
Vaulens hardeste gjennom tidene - Eia og Slaktaren.
Dette var før mobiltelefon var allemannseie og den gode konversasjon stod i høysete. Vi ser blant annet Sondre Urban den kvelden han oppdaget nachosen, som nå er 25 kilo siden... Legg også merker til viger hos Mr L allerede i 2001.
Alle som var i Ordrenekt den gang spilte eller hadde spilt for Vaulen.
God gang med reker og øl.
Alexander Landsnes med tale?
Legenden Eirik Sunde. Legg merke til detaljene i høyre bildekant.
Tradisjonen tro må alltid ungpiltane dele ut restene til naboen. Den gang var det Erik Hilden og Fredrik Eriksen som var yngst.
"Dåkker har vel isje någe øl i bytte, me får isje kjyppt på Helgø." Naboene i Dalsetveien er nok lei seg for at Vaulen har flyttet klubbhuset..?