MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Velykket julebord
(02.12.07) Det ble stilfull aften da Ronny Hauge inviterte til koldtbordfest i klubbhuset lørdag kveld. Aldri før har det vært så mye disiplin på en Vaulenfest takket være jernhånden med de stive brystvortene.
KOLDTBORD: Ronny Hauge kjørte stil med roastbiff, reker, kylling, fenalår, karbonader m.m.
Som vanlig er ble det prisutdeling. Anders Idsø fortalte at Alexander Surdal Nilsen hadde vunnet kåringen på Beachboyssiden før han spyttet seg over skulderen, men det var faktisk Alex som vant den gjeve prisen. Dermed vanket det både sjokolademelk og julesokk til unge herr Nilsen.
Prisen for årets kommentar gikk til Stian Lima etter hans utspill da han kom på det gule laget på en trening i høst og så seg rundt. "Satan, feige lag!"
Best kledd ble Jarle Eike. Her fremhevet juryformann, Thomas Idsø, den stilfulle dressen med den frekke stripede skjorten. Verst kledd ble Tom Stian Sunde, som nok var for 2004 med sin Morten Harket slash Kristian Valen-look.
Ellers delte Ronny Hauge ut pris til Vegard Ravndal for trofast innsats i bakgrunnen, webmaster fikk også sin heder for sin jobb.
Årets trener Ole Søyland fikk magnumflaske, som han skulle dele med assistent Magnar Birkeland som er på  norgesturne.
Samtidig var det masse underholdning utover kvelden med Stian Refviks Stand Up Show, som et av høydepunktene. Her ble det servert sleivspark, og da han trakk frem klippet fra RA om at Vaulen ikke hadde noen venstrebacker runget latteren... Hans tolkning av (Jeg kan være din) Venn ble også en klassiker.
Vaulens svar på Ivar Dyrhaug, Onkel Eia, stod for musikk quiz og gjorde alt han kunne for å få til uavgjort, men de røde vant tilslutt 17-16 over det oransje laget, da de fant ut hvem sin telefonsvarer man hørte på det siste spørsmålet.
Kveldens look-a-likes ble Stian Lima og Frode Lima som uavhengig av hverandre stilte i samme antrekk med jakke og skjerf.
Vi gir også heder til Haisen for sitt s(k)jelfulle spill på flasker. Unge Espen Klette som vel alene vil måtte komme til å rydde opp på søndag... Og Stian Refvik og Trond Kindervåg for rekekomplottet. Alt i alt var det en fantastisk kjekk kveld.
Bilder fra kvelden kommer ved en senere anledning.