MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vestbø og Hadland med sabotasje?
(02.10.07) Brynes nettsider har en litt anderledes vinkling på Trond Kindervågs ledermål i gårsdagens kamp. Her mener man at Vaulens formann Tor Erik Hadland og Vardeneset sin assistenttrener Kjetil Vestbø sammen forhindret at linjemannen skulle se at ballen var over linjen.
Vardenesets trener hindret seieren
(...) Etter 70 minutter kontret hjemmelaget. En Vaulenspiller fulgte etter en pasning som viste seg å være for lang. Han nådde ikke ballen før den gikk over linjen og bak målet til Braut. For gøy spilte han likevel ballen inn foran Brynes mål. Der sto selvfølgelig alle i ro og kikket bort mot linjemannen for å forsikre seg om at han hadde vinket for dødball.
Problemet var bare at linjemannen var bortevekk. Han besfant seg 20 meter oppe i banen hvor han sto og diskuterte med en publikummer om en tidligere frisparksituasjon. Tilskueren lignet faktisk Vaulenformann Tor Erik Hadland i det svake flomlyset. I det den hurtige linjemannen skulle frigjøre seg fra samtalen og følge kontringen måtte han i tillegg løpe i en stor bue forbi Vardenesets trener Vestbø som koste seg med en varm kaffekopp inne på banen. Da ballen trillet inn mot spillerne som sto og kikket på benyttet fornuftig nok Vaulen anledningen til å sette ballen i det tomme målet.
En herlig episode fra lokalfotballen som vi alle gliste av i ettertid. (...)
(...) Mon tro hva de pratet om linjemannen, Vestbø og Hadland, da Vaulen scoret? (...)
Les hele saken på Bryne sine sider her!
Allikevel vanker det ros til Vaulen fra Brynes Frode Olsen. "Vaulen hadde mange gode spillere. Hadde de vært litt bedre trente så hadde de vunnet avdelingen," mente TV2s ekspertkommentator.
Kjetil Vestbø bekrefter at han skaffer Vaulen poeng slik at Vardeneset sjanser for sølv skulle øke. "Dere kan takke meg for poeng i går," flirer han i en kommentar.
Vaulens trener Ole Søyland var forøvrig svært fornøyd etter kampen i går. Tross nøkkelspillere ute leverte gutta varene. "Vi har en fantasisk tropp," proklamerte han til Stavanger Aftenblad.
ØYNER SOM SER: Dommer Lars Dahlgren med full kontroll over kampen?