MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Tett program for Vaulen
(02.06.04) A-laget spiller kamp igjen allerede på torsdag klokken 18.30. Da kommer Sola til Hinna kunstgress.
Solas talentfulle lag har hatt godt av ett år til på baken. Denne sesongen står laget med fire seire på fem kamper, dog tapte dem hele 8-1 i seriepremieren mot Bryne 2. I cupen gjorde man det også bra og slo ut Madla og Bjerkreim i kvalifiseringen. Ironisk nok var det Brynes førstelag som stoppet dem i første ordinære runde av cupen, men da ble det bare 1-0 tap.
Trenerduoen Børre Meinseth og Gunnar Aase ga seg etter denne sesongen, ny mann inn er Frode Brandeggen. Brandeggen som spilte for klubben fra 1979 til 1982 er nok mest kjent fra tiden i Vidar, hvor han både var spiller og trener. Under tiden som trener hos Lassaklubben førte han klubben opp til 1. divisjon.
På slutten av 90-tallet trente han Randaberg, men han trengte en pause og før han startet i Sola hadde han hatt en toårig avbrekk fra fotballen.
"Sola har et spennende lag på gang med mange unge spillere. Kan vi klare å få trent disse godt bør laget ha et stort utviklingspotensiale," fortalte Brandeggen til Solabladet like etter at han ble ansatt i vinter.

Spillerne klare til ny dyst
Vaulen gikk på sitt første serietap sist mot Bryne 2, men guttene trenger ikke å grave seg ned etter 3-5 kampen som var en toppkamp verdig.
Dessverre pådro Eivind Staurland seg et kraftig overtråkk og han vil være ute en stund. Kim Henriksen er også ute med sitt kne.